Головна

Network Resources / Electronic library / Анотований бібліографічний запис електронної версії монографії / Кафедра обліку, аудиту і оподаткування / Проблеми та перспективи використання фінансової реструктуризації в управління харчових підприємств (2011)

Проблеми та перспективи використання фінансової реструктуризації в управління харчових підприємств (2011)

Назва:

Проблеми та перспективи використання фінансової реструктуризації в управління харчових підприємств

Автор:

Сарапіна О.А.

Бібліографічний опис:

Проблеми та перспективи використання фінансової реструктуризації в управління харчових підприємств. – Монографія. – Миколаїв: Миколаївський державний аграрний університет, 2011. – 364 с.

Дата публікації:

2011

Видавник:

Херсон: Видавництво «Айлант»

Ключові слова:

Фінансова реструктуризація, теоретичні засади, методологічні основи, механізми, ефективність здійснення, економічне моделювання, перспективні напрямки, підприємства харчової промисловості

Короткий огляд (реферат):

У монографії обґрунтовано теоретичні, методологічні, методичні засади та практичні напрями вдосконалення управління розвитком харчових підприємств засобами фінансової реструктуризації. Визначенні особливості та основоположні принципи управління з використанням фінансової реструктуризації, механізм та ефективність її реалізації. Здійснене моделювання процесів фінансової реструктуризації в управлінні харчових підприємств. Розроблена концепція вдосконалення управління харчових підприємств з урахуванням чинників, мотивації, напрямів їх реструктуризації. Монографія розрахована на науковців, керівників і спеціалістів підприємств харчової промисловості та АПК, які досліджують проблеми вдосконалення управління харчових підприємств, на бакалаврів, магістрів, аспірантів вищих навчальних закладів І-ІV рівнів акредитації, що готують фахівців для харчової промисловості та сільського господарства.

ISBN:

978-966-8205-70-5