Головна

Structure / Кафедри університету / Державного управління і місцевого самоврядування / Магістратура публічного управління / НОВИНИ КАФЕДРИ / Візит до Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу

Візит до Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу

11-12 липня 2014 року завідувач кафедри державного управління і місцевого самоврядування ХНТУ д.держ.упр., професор, заслужений працівник освіти України І.П.Лопушинський перебував в Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу (ІФНТУНГ), з яким ХНТУ 12.07. 2012 року уклав угоду про співпрацю.

І.П.Лопушинський узяв участь у засіданні спеціалізованої вченої ради К 20.052.07 із захисту дисертацій на здобуття наукового ступеня кандидата наук з державного управління, до складу якої його було включено відповідно до наказу МОН від 04.07.2014 року №793.

Крім того, проф. Лопушинський І.П. зустрівся із завідувачем кафедри державного управління та місцевого самоврядування ІФНТУНГ д. філос. наук, професором Д.І.Дзвінчуком та науково-педагогічними працівниками цієї ж кафедри.

На згадку про перебування в Івано-Франківську проф. Дзвінчук Д.І. передав для бібліотека магістратури державної служби ХНТУ добірку наукової та навчально-методичної літератури, випущеної останнім часом в ІФНТУНГ.