Головна

Network Resources / Wi-Fi доступ до ресурсів ХНТУ та Інтернет

Wi-Fi доступ до ресурсів ХНТУ та Інтернет

В читальній залі бібліотеки (навчальний корпус № 1, перший поверх) надається вільний Wi-Fi доступ до мережі Інтернет за паролем, який необхідно отримати у працівників читальної зали.

Забезпечення доступу студентів і викладачів до всіх без виключення електронних ресурсів ХНТУ з власних мобільних пристроїв здійснюється в наступних Wi-Fi зонах:

1) в загально-університетських дисплейних класах: 100а(1), 102(1), 200(1), 202(1), 6(6);

2) в поточних лекційних аудиторіях: 206(1), 211(1), 300(1), 319(1);

3) в холах навчальних корпусів: 1 (другий поверх), 3 (перший поверх), 6 (перший і другий поверхи);

4) в актовій залі навчального корпусу № 6.

Для отримання доступу необхідно під'єднатися до освітньої бездротової мережі з іменем wicamp.net (Wi-Fi Campus Net) та в розділі “Локальні ресурси” обрати посилання “Херсонський національний технічний університет”. Після цього можна працювати з сайтом ХНТУ, корпоративною поштою ХНТУ, системою електронного навчання ХНТУ та іншими локальними сервісами. На основі цього доступу в ХНТУ впроваджується в навчальний процес новітня міжнародна стратегія Bring Your Own Device («Принеси Свій Власний Пристрій», BYOD), яка дозволяє студентам і викладачам приносити на заняття свої власні мобільні пристрої (ноутбуки, планшети, смартфони тощо) й використовувати їх нарівні з встановленими в аудиторіях стаціонарними комп'ютерами.