Головна

Structure / Кафедри університету / Department of Economics, Entrepreneurship and Economic Security / Department news and events / ЧЕРГОВА ПЕРЕМОГА СТУДЕНТІВ спеціальності 051 «Економіка» спеціалізації «Економіка підприємства»

ЧЕРГОВА ПЕРЕМОГА СТУДЕНТІВ спеціальності 051 «Економіка» спеціалізації «Економіка підприємства»

Кафедра економіки і підприємництва Херсонського національного технічного університету вкотре підтвердила високий рівень підготовки фахівців з економіки. Щороку обдаровані студенти кафедри економіки і підприємництва ХНТУ гідно представляють рідний навчальний заклад на Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт. Не став винятком і поточний навчальний рік – магістр 5 курсу спеціальності 051 «Економіка» спеціалізації «Економіка підприємства» Бегун Тетяна Юріївна стала переможцем ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за напрямом «Економіка підприємства».

3 квітня 2018 р. в ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана» пройшов ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за напрямом „Економіка підприємства”. В першому турі Всеукраїнського конкурсу галузева конкурсна комісія, яка здійснювала реєстрацію отриманих студентських наукових робіт, розглянула 121 робіту від 137 учасників. Представлені на конкурс роботи відрізнялись оригінальним творчим підходом, високим рівнем наукового пошуку та містять практичні рекомендації. Після проведеного зовнішнього рецензування для участі у другому етапі і відповідно до захисту своїх робіт на науково-практичній конференції конкурсу було запрошено авторів 34 робіт. Від Херсонського національного технічного університету для участі в ІІ турі було подано три роботи, одна з яких успішно пройшла етап рецензування, а її автор - Бегун Тетяна Юріївна була запрошена для участі у підсумковій науково-практичній конференції, де вона презентувала і в процесі дискусії захистила результати своєї наукової роботи.

Високий рівень обґрунтованості результатів дослідження, їх презентованість, наукова новизна та чіткі відповіді на поставлені запитання в ході публічного обговорення дозволили студентці нашого вишу здобути перемогу.

Бегун Тетяна Юріївна зі своєю науковою роботою на тему «Забезпечення розвитку виробничого потенціалу підприємства» (науковий керівник - к.е.н., доцент кафедри економіки і підприємництва Карлюка Д.О.) виборола перемогу, отримавши диплом ІІ ступеня;

Кафедра економіки і підприємництва вітає Тетяну Юріївну

та її наукового керівника з високим результатом,

бажає творчого натхнення та подальших успіхів у науковій діяльності! Ми пишаємося, що в нас навчаються такі здібні студенти та працюють високопрофесійні викладачі!