Управління персоналом в умовах знаннєвої економіки (2019)

Назва:

Управління персоналом в умовах знаннєвої економіки

Автори:

Зайцева О.І., Бетіна В.О., Глинська А. Є., Воскресенська О.Є., Іванець О.О., Шукліна В.В., Савіна Г.Г., Савін С.Ю., Набока Р.М., Шандова Н.В., Власенко Н.А., Вольвач І.Ю., Софієнко А.В., Овчинникова М.О., Фролова Н.Є.

Бібліографічний опис:

Управління персоналом в умовах знаннєвої економіки: колективна монографія / під ред. д.е.н., професора Г.Г. Савіної. – Херсон: ФОП Вишемирський В.С., 2019. – 129 с.

Дата публікації:

2019

Видавник:

ФОП Вишемирський В.С.

Ключові слова:

продуктивність праці, управління персоналом,

оцінювання результатів праці,

конкурентоспроможність персоналу,

потенціал персоналу,

ефективність праці.

Короткий огляд (реферат):

Монографію присвячено актуальним питанням та перспективам розвитку управління персоналом в Україні та світі. Загострення кризових явищ в економіці зумовлює пошук та обґрунтування новітніх підходів до реалізації концепції цінності людського розвитку за умов переходу до економіки знань. З огляду на важливість та актуальність теми монографії, зроблено певну систематизацію власних поглядів авторів щодо управління людськими ресурсами в сучасних соціально-економічних умовах, узагальнено зарубіжний та вітчизняний досвід управління людськими ресурсами. Розкрито та обґрунтовано сучасні підходи щодо управління персоналом організації в забезпеченні її ефективного розвитку. Висвітлені питання навчання персоналу та підвищення професійних компетенцій. Ґрунтовно розглянуто особливості гуманізації та демократизації праці. Значне місце присвячено дослідженню питань щодо оцінювання результатів праці персоналу.

Видання становить інтерес для фахівців-економістів, державних службовців, науковців, викладачів і аспірантів, діяльність яких пов’язана із зазначеною тематикою.

ISBN:

978-617-7573-39-4