Головна

Network Resources / Electronic library / Анотований бібліографічний запис електронної версії монографії / Кафедра податкової та бюджетної політики / Фінансові дисбаланси в економіці: особливості ідентифікації та механізми корекції (2018)

Фінансові дисбаланси в економіці: особливості ідентифікації та механізми корекції (2018)

Назва:

Фінансові дисбаланси в економіці: особливості ідентифікації та механізми корекції

Автори:

Сідельникова Л.П., Новосьолова О.С.

Бібліографічний опис:

Сідельникова Л.П. Фінансові дисбаланси в економіці: особливості ідентифікації та механiзми корекції: монографія / Л.П. Сідельникова, О.С. Новосьолова. – Херсон: ОЛДІ-ПЛЮС, 2018. – 232 с.

Дата публікації:

2018

Видавник:

ОЛДІ-ПЛЮС

Ключові слова:

боргові дисбаланси

макропруденційна політика

фінансові дисбаланси

фінансова нестабільність

фінансові потоки

Короткий огляд (реферат):

У монографії досліджено теоретико-методичні основи виникнення, поширення, ідентифікації та корекції фінансових дисбалансів. Обґрунтовано зв’язок фінансових дисбалансів з іншими станами фінансової системи. На основі узагальнення вітчизняного та зарубіжного досвіду виокремлено основні індикатори для оцінювання фінансових дисбалансів. Наведено першочергові напрями розбудови та основні елементи системи регулювання фінансових дисбалансів в Україні, заснованої на ефективному поєднанні інструментів макроекономічної, макро- та мікропруденційної політики.

Видання рекомендоване для фахівців з фінансів, банківської справи, науковців, викладачів, аспірантів, студентів економічних спеціальностей.

ISBN:

978-966-289-269-7