Головна

Scientific / Конференції та науково-технічні заходи / Звіти про проведення конференцій / ІІ Міжнародна науково-практична конференція «Модернізація економіки: сучасні реалії, прогнозні сценарії та перспективи розвитку»

ІІ Міжнародна науково-практична конференція «Модернізація економіки: сучасні реалії, прогнозні сценарії та перспективи розвитку»

28 квітня 2020 р. на базі кафедри економіки, підприємництва та економічної безпеки Херсонського національного технічного університету в дистанційному режимі відбулася ІІ Міжнародна науково-практична конференція «МОДЕРНІЗАЦІЯ ЕКОНОМІКИ: СУЧАСНІ РЕАЛІЇ, ПРОГНОЗНІ СЦЕНАРІЇ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ» (Голова організаційного комітету конференції – д.е.н., професор, завідувач кафедри економіки, підприємництва та економічної безпеки Шандова Наталія Вікторівна; координатор – к.т.н., доцент Олійник Наталія Миколаївна).

Головним об'єктом конференції є дослідження в області соціально-поведінкових та управлінських наук. Кожному із цих напрямків присвячений розділ нашої конференції.

Цього року географія нашої конференції розширилася, у ній взяли участь не тільки вчені України, а також науковці із Угорщини, Німеччини, Польщі, Республіки Білорусь, Ізраїлю, Ірану, Китаю й Австралії. Кількість учасників конференції перевищила 400 осіб із 95 навчальних закладів та установ (в т.ч. з інших країн – 54 учасника із 22 навчальних закладів та установ). Їхній досвід і знання дозволили познайомитися з корисними науковими розробками в сфері економіки й управління, що є важливою складовою у плані одержання нової інформації й формування перспективних напрямків наукових досліджень.

За підсумками конференції видано збірник матеріалів, який має всі необхідні атрибути – коди ISBN, УДК. Здійснюється обов'язкове розсилання екземплярів збірників у Національну бібліотеку України імені В.І. Вернадського, а також в інші бібліотеки України. Електронний варіант збірника тез доповідей конференції розміщено на сайті Херсонського національного технічного університету.

Матеріали конференції можна завантажити за посиланням:

http://kntu.net.ua/ukr/Nauka/Naukovi-publikaciyi/Materiali-naukovih-konferencij/