Головна

Scientific / Конференції та науково-технічні заходи / Звіти про проведення конференцій / Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція студентів, аспірантів і молодих вчених «Актуальні проблеми сучасної енергетики»

Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція студентів, аспірантів і молодих вчених «Актуальні проблеми сучасної енергетики»

20-22 травня 2020 р. на базі ХНТУ кафедрою енергетики, електротехніки і фізики проводилась V Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція студентів, аспірантів і молодих вчених «Актуальні проблеми сучасної енергетики 2020».

На конференцію представлено 72 наукових роботи, серед авторів: 52 студента, 19 аспірантів, 44 кандидатів наук, 2 доктори наук. Керівництво науковими роботами проводили 2 доктори наук й 30 кандидатів наук. Всього налічується 127 учасників з 12 міст України та м. Алмати (Республіка Казахстан).

У роботі конференції взяли участь представники більше 20 вищих навчальних закладів, наукових установ та підприємств України та Казахстану.

Конференція присвячена актуальним проблемам сучасної традиційної та альтернативної енергетики: питанням електроенергетики та теплоенергетики, дослідженню, впровадженню та оптимізації систем нетрадиційної та відновлюваної енергетики, енергозбереженню та автоматизації енергетичних процесів, а також їх економічним та екологічним аспектам.

За результатами конференції було видано збірник матеріалів з присвоєнням номеру ISBN 978-617-7917-02-0. Відповідальний за випуск: к.т.н., доц. Баганов Є.О.

Матеріали конференції можна завантажити за посиланням:

http://kntu.net.ua/ukr/Nauka/Naukovi-publikaciyi/Materiali-naukovih-konferencij/