Головна

Scientific / Конференції та науково-технічні заходи / Звіти про проведення конференцій / III Міжнародна науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених «Молодь науці і виробництву - 2020: Інноваційні технології легкої промисловості»

III Міжнародна науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених «Молодь науці і виробництву - 2020: Інноваційні технології легкої промисловості»

13-15 травня 2020 року кафедра експертизи, технології і дизайну текстилю ХНТУ провела III Міжнародну науково-практичну конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених «Молодь науці і виробництву - 2020: Інноваційні технології легкої промисловості». Конференція пройшла у відеорежимі на платформі Zoom.

Співорганізаторами конференції виступили: Республіка Білорусь, Республіка Молдова, Республіка Таджикистан.

У роботі конференції взяло участь понад 150 студентів та їх наукових керівників з різних регіонів України, а також зарубіжні колеги.

Учасники конференції зазначили, що у сучасних умовах стан функціонування і розвитку підприємств України досить складний. Це зумовлено низкою проблем, характерних для легкої промисловості загалом. Вирішення проблем потребує комплексного розв'язання. Інноваційна діяльність є принципово важливою для підвищення конкурентоспроможності вітчизняної легкої промисловості та її виробів. Забезпечення населення нашої країни якісними товарами є досить впливовим фактором як підвищення ефективності виробництва та збільшення добробуту населення, так і забезпеченості робочими місцями наявних трудових ресурсів.

За результатами конференції випущено збірник тез: «Молодь - науці і виробництву - 2020: Інноваційні технології легкої промисловості» // Матеріали III міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 13-15 травня 2020 р., м. Херсон (Україна), Херсонський національний технічний університет, 2020р. - 148 с.

Матеріали конференції можна завантажити за посиланням:

http://kntu.net.ua/ukr/Nauka/Naukovi-publikaciyi/Materiali-naukovih-konferencij/