5.11.2020. Вебінар "Еквівалентна кваліфікація: альтернативні шляхи до вищої освіти"

5 листопада 2020 р. члени робочої групи проекту QUARSU Савіна Г.Г. та Вольвач І.Ю. прийняли участь у вебінарі, організованому Society for research into higher education (UK). Загалом у вебінарі прийняли участь більше, ніж 100 науковців із різних куточків світу.

Веб-семінар було присвячено переходу студентів з рівноцінною кваліфікацією до вищої освіти. З одного боку, було розглянуто, хто такі студенти, які здобувають кваліфікацію Ради з питань бізнесу та технологій (BTEC), обговорено їх темпи доступу та прогресу у навчанні в університеті. З іншого боку, на вебінарі обговорювалися інклюзивні культури навчання та викладання, важливість належності та різноманітність переходів, опосередкованих стилем викладання.

Було прослухано доповіді:

Д-ра Паллаві Банерджі (Університет Ексетера, Великобританія) "Чи впливає попередня кваліфікація на результати навчання?"

Д-ра Зої Бейкер (Університет Шеффілда Халлама, Великобританія) «Але ви зробили це на рівні A»: Вплив культур навчання та викладання на почуття належності власників BTEC до науково-дослідної установи".

Д-ра Євгенії Катарці (Університет Ноттінгема, Великобританія) "Переформування переходів до вищої освіти: роль капіталів, знань та педагогіки".

Під час обговорення було задано багато цікавих питань.

«ЭТОТ ПРОЕКТ ФИНАНСИРУЕТСЯ ПРИ ПОДДЕРЖКЕ ЕВРОПЕЙСКОЙ КОМИССИИ. ЭТА ПУБЛИКАЦИЯ [СООБЩЕНИЕ] ОТРАЖАЕТ ТОЧКУ ЗРЕНИЯ ТОЛЬКО АВТОРА, И КОМИССИЯ НЕ МОЖЕТ НЕСТИ ОТВЕТСТВЕННОСТЬ ЗА ЛЮБОЕ ИСПОЛЬЗОВАНИЕ СОДЕРЖАЩЕЙСЯ В НЕЙ ИНФОРМАЦИИ »

ПРОЕКТ №609995-EPP-1-2019-PL-EPPKA2-CBHE-SP