Головна

Scientific / Конференції та науково-технічні заходи / Звіти про проведення конференцій / Всеукраїнська Інтернет-конференція «Інструменти забезпечення економічної ефективності підприємств: соціальний аспект»

Всеукраїнська Інтернет-конференція «Інструменти забезпечення економічної ефективності підприємств: соціальний аспект»

16 листопада у форматі відеоконференцзв'язку в онлайн режимі на платформі Zoom відбулася Всеукраїнська науково-практична Інтернет-конференція «Інструменти забезпечення економічної ефективності підприємств: соціальний аспект», яку четвертий рік поспіль проводить кафедра менеджменту, маркетингу і туризму ХНТУ.

В конференції прийняли участь 102 науковця із 10 закладів вищої освіти України. Під час Інтернет-конференції розглянуті економічні аспекти розвитку національної незалежності в період пандемії. Обговорені актуальні питання підвищення ефективності функціонування туристичного і готельно-ресторанного бізнесу. Наголошено на необхідності впровадження сучасних технологій логістичного управління, ефективного маркетингу і електронного бізнесу . Приділено значну увагу проблемам управління персоналом, соціалізації та гуманізації бізнес-процесів в умовах інформаціоналізму.