Головна

Scientific / Наукова робота студентів та аспірантів / Архів новин / Вебінар  «Методи попередження плагіату у наукових та студентських роботах».

Вебінар  «Методи попередження плагіату у наукових та студентських роботах».

Вебінар відбувся у середу, 18 листопада 2020 року, о 15-00 на платформі Zoom.

Організаторами вебінару від ХНТУ виступили проректор із наукової роботи та міжнародних зв’язків д.е.н., професор Савіна Г.Г., завідувач навчально-науковим відділом к.е.н., доц. Вольвач І.Ю. та завідувач відділу аспірантури і докторантури к.т.н., доц. Куліш І.М.

Виконавчий директор Варшавського офісу компанії Plagiat.pl Алі Тахмазов (м. Варшава, Польща) та директор із розвитку проєкту в Україні Максим Маєвський ознайомили учасників вебінару з принципом роботи програми StrikePlagiarism.com, поділилися досвідом своєї роботи з іншими українськими ЗВО. Також ними була проведена презентація нового функціоналу системи, що дозволяє розширити можливості лінгвістичного аналізу тексту, виявлення у текстах білих знаків тощо.

До вебінару приєдналося більше 40 науковців ХНТУ. Зустріч була корисна гарантам освітніх програм, студентам, науковцям, аспірантам та докторантам університету.