Головна

Scientific / Конференції та науково-технічні заходи / Звіти про проведення конференцій / Всеукраїнська Інтернет-конференція «Сучасний стан та перспективи розвитку обліку, аудиту, оподаткування та аналізу в умовах міжнародної інтеграції»

Всеукраїнська Інтернет-конференція «Сучасний стан та перспективи розвитку обліку, аудиту, оподаткування та аналізу в умовах міжнародної інтеграції»

17-18 листопада 2020 р. на базі Херсонського національного технічного університету (м. Херсон) відбулася ІX Всеукраїнської науково-практична Інтернет-конференція «Сучасний стан та перспективи розвитку обліку, аудиту, оподаткування та аналізу в умовах міжнародної інтеграції»

У роботі ІX Всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції «Сучасний стан та перспективи розвитку обліку, аудиту, оподаткування та аналізу в умовах міжнародної інтеграції» взяли участь всього 158 осіб, представники із 42 закладів вищої освіти України. Серед них 16 докторів наук, професорів.

За результатами роботи конференції сформовано збірку тез доповідей, в якій представлено результати дослідження актуальних питань розвитку обліку, оподаткування, аудиту та економічного аналізу в умовах міжнародної інтеграції. Визначено регіональні і глобальні проблеми розвитку економіки та інформаційного забезпечення процесу управління, що потребує вдосконалення обліку, оподаткування, аудиту та економічного аналізу, їх орієнтації на отримання необхідної інформації, яка має бути достовірною, досить деталізованою і відповідати потребам управління для своєчасного прийняття ефективних управлінських рішень.