Головна

Structure / Кафедри університету / Department of Economics, Entrepreneurship and Economic Security / Department news and events / Аспіранти спеціальності 051 Економіка звітували за півріччя

Аспіранти спеціальності 051 Економіка звітували за півріччя

18 грудня 2021 р. відбулося засідання кафедри економіки, підприємництва та економічної безпеки ХНТУ, на якому заслухали звіти аспірантів І-IV років навчання спеціальності 051 Економіка про виконану наукову роботу. Аспіранти кафедри економіки, підприємництва та економічної безпеки представили свої звіти та доповіли про пророблену роботу за звітний період.

Аспірантка Ужеловська Анна доповіла, що за звітний період опублікована 1 стаття у закордонному виданні та тези доповіді на конференції, підготовлено до друку 1 статтю, розпочато написання I розділу дисертації доктора філософії. Науковий керівник, проф. Савіна Г.Г., просила підтримати звіт аспірантки та рекомендувати його до розгляду на раді факультету.

Аспірантка Наумова Ольга доповіла, що за звітний період здійснювалася робота із систематизації й узагальнення матеріалів аналітичного дослідження, розроблялися методичні засади оцінки ефективності збутової діяльності харчових підприємств. Методичні розробки проходили апробацію на матеріалах підприємств харчової промисловості Південного регіону. Продовжено роботу над рекомендаційним розділом, сформовані базові положення стратегії розвитку збутової діяльності харчових підприємств, а також механізму реалізації стратегії. Підготовлено та опубліковано тези доповіді, прийнято участь у двох Міжнародних науково-практичних конференціях. Науковий керівник, проф. Шандова Н.В., просила підтримати звіт аспірантки та рекомендувати його до розгляду на раді факультету.

Аспірант Бурик Юлія доповіла, що за звітний період розроблено навчально-методичний комплекс дисципліни «Освітні технології, методологія та організація наукових економічних досліджень», підготовлено та опубліковано тези доповіді та здійснюється формування додатків, оформлення рисунків, таблиць і схем дисертаційної роботи. Науковий керівник, проф. Шарко М.В. просила підтримати звіт аспірантки та рекомендувати його до розгляду на раді факультету.

Аспірантка Кириченко Наталя доповіла, що за звітний період пройдена педагогічна практика в ХНТУ, розпочато написання IIІ розділу дисертації доктора філософії, підготовлено та опубліковано 2 тези доповідей та 1 стаття у фаховому виданні. Науковий керівник, проф. Шандова Н.В. просила підтримати звіт аспірантки та рекомендувати його до розгляду на раді факультету.

Аспірантка Дощенко Олена доповіла, що за звітний період розроблено 1-й, 2-й та 3-й розділи і триває робота над 4-м розділом дисертації, підготовлено матеріал для участі в колективній науковій монографії. Науковий керівник, проф. Шандова Н.В. просила підтримати звіт аспірантки та рекомендувати його до розгляду на раді факультету.

Аспірантка Луб’яна Наталія доповіла, що за звітний період розроблено 1-й, 2-й та 3-й розділи і триває робота над 4-м розділом дисертації, підготовлено та опубліковано 2 тези доповідей та 1 стаття у фаховому виданні. Науковий керівник, доц. Тарасюк А.В. просила підтримати звіт аспірантки та рекомендувати його до розгляду на раді факультету.

Аспірантка Латкіна Світлана доповіла, що за звітний період обрано тему дисертаційного дослідження, складено іспити та заліки згідно плану, підготовлено та опубліковано 4 тези доповідей. Науковий керівник, проф. Шандова Н.В. просила підтримати звіт аспірантки та рекомендувати його до розгляду на раді факультету.

Аспірант Потьомкін Микола доповів, що за звітний період обрано тему та розроблено розділи дисертаційного дослідження, складено іспити та заліки згідно плану. Науковий керівник, проф. Шарко М.В. просила підтримати звіт аспірантки та рекомендувати його до розгляду на раді факультету.

Кафедра одноголосно затвердила та рекомендувала до розгляду на вченій раді звіти аспірантів кафедри.

Секретар кафедри економіки,

підприємництва та економічної безпеки,
Світлана Трибулкіна