Structure / Кафедри університету / Хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції / Новини кафедри / Захист кваліфікаційних робіт магістрів зі спеціальності 181 за ОПП «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» |
Захист кваліфікаційних робіт магістрів зі спеціальності 181 за ОПП «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»
Created 05.02.2021 14:44
23 грудня 2020 року відбувся перший захист кваліфікаційних робіт магістрів зі спеціальності 181 «Харчові технології» за освітньо-професійною програмою «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції».
Екзаменаційна комісія ХНТУ працювала у складі: голова керівник відділу якості ПП «Наш продукт» м. Херсон Ласкава Н.В., д.т.н., професор зав. кафедри ХТЕБХП Сарібєкова Д.Г., к.т.н., доцент кафедри ХТЕБХП Салєба Л.В., к.т.н., доцент кафедри ХТЕБХП Куник О.М., к.т.н., доцент кафедри ХЕ та БЖД
Кузнєцов С.І., секретар екзаменаційної комісії інж. Хникіна Н.М.
Студенти другого (магістерського) рівня вищої освіти успішно виконали і захистили наступні науково-дослідні роботи:
• Оцінювання якості і безпечності функціональних варених ковбасних виробів з використанням харчових волокон рослинного походження.
• Розробка заходів з безпечності функціонування технології виробництва затяжного печива з цукрозамінниками.
• Формування та оцінювання якості і безпечності функціональних харчових продуктів на основі соєвого молока.
• Дослідження використання відходів переробки томатів з метою одержання продуктів функціонального призначення.
• Дослідження особливостей технологічної експертизи житньо-пшеничного хліба з насінням соняшника.
• Розробка заходів з безпечності функціонування технології виробництва сухарів з цукрозамінниками.
• Оцінювання якості і безпечності функціональних кисломолочних продуктів з цукрозамінниками природного походження.
Магістри Чабанова Н.Р., Гром Г.А. та Водяницька З.М. захистили кваліфікаційні роботи магістра на оцінку «відмінно» та отримали дипломи з відзнакою.
Освітньо-професійна програма «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» зі спеціальності 181 «Харчові технології» за другим (магістерським) рівнем вищої освіти у Херсонському національному технічному університеті була акредитована рішенням Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти на засіданні 15 грудня 2020 р., протокол №24 (41).
Вітаємо перший випуск магістрів зі спеціальності 181 «Харчові технології» за освітньо-професійною програмою «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» з успішним захистом!