Нагородження викладачів кафедри

З нагоди Дня науки в ХНТУ 13 травня 2021 року відбулося урочисте засідання науково-технічної ради. За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток науки, підготовку висококваліфікованих фахівців були нагороджені викладачі нашої кафедри доценти Є.В. Лєпа, А.Є. Соколов, О.В. Соколова.

Щиро вітаємо наших викладачів і студентів з Днем науки та бажаємо великих успіхів, творчого натхнення і жаги до знань на шляху нових відкриттів!

Доцент кафедри інформаційних технологій ХНТУ Лєпа Євгеній Володимирович був відзначений Почесною грамотою Херсонського міського голови за плідну науково-педагогічну діяльність, успіхі у фаховій підготовці студентської молоді, професіоналізм і відданість справі та з нагоди Дня науки в Україні.

Доцент кафедри інформаційних технологій ХНТУ Соколова Оксана Валентинівна була відзначена Грамотою ректора ХНТУ за досягнуті наукові результати, плідну та активну науково-дослідну та організаційну роботу та з нагоди професійного свята Дня науки.

Доцент кафедри інформаційних технологій ХНТУ Соколов Андрій Євгенович була відзначена Грамотою ректора ХНТУ за досягнуті наукові результати, плідну та активну науково-дослідну та організаційну роботу та з нагоди професійного свята Дня науки.