Головна

Structure / Кафедри університету / Фінансів, обліку та оподаткування / Новини кафедри / РОБОЧА ЗУСТРІЧ КЕРІВНИКІВ ВИРОБНИЧОЇ ПРАКТИКИ ЗІ СТУДЕНТАМИ КАФЕДРИ ФІНАНСІВ, ОБЛІКУ ТА ОПОДАТКУВАННЯ

РОБОЧА ЗУСТРІЧ КЕРІВНИКІВ ВИРОБНИЧОЇ ПРАКТИКИ ЗІ СТУДЕНТАМИ КАФЕДРИ ФІНАНСІВ, ОБЛІКУ ТА ОПОДАТКУВАННЯ

Триває виробнича практика у студентів 4 курсу та 2 курсу за скороченим терміном навчання першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальностей 071 «Облік і оподаткування» та 072 «Фінанси, банківська справа та страхування».

Виробнича практика студентів є невід’ємною складовою частиною освітнього процесу і забезпечує взаємозв’язок теоретичного навчання і конкретної практичної діяльності. У цьому році базами практики для студентів кафедри фінансів, обліку та оподаткування обрано підприємства різних організаційно-правових форм та видів діяльності, банківські установи, Головне управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Херсонській області, Головне управління Державної податкової служби у Полтавській області.

Метою виробничої практики є оволодіння студентами сучасними методами, формами організації праці в галузі їх майбутньої професії, формування у них, на базі одержаних у закладі вищої освіти знань, професійних умінь і навичок для прийняття самостійних рішень під час конкретної роботи в реальних ринкових і виробничих умовах, виховання потреби систематично поновлювати свої знання та творчо їх застосовувати в практичній діяльності.

Керівники виробничої практики – викладачі кафедри фінансів, обліку та оподаткування - регулярно надають інформаційну підтримку студентам при проходженні практики, допомагають при вирішенні поточних питань, пов’язаних з перебуванням на підприємствах, в організаціях, установах.

20 лютого 2023 року керівники виробничої практики провели зустріч в онлайн-режимі зі студентами спеціальностей 071 «Облік і оподаткування» та 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» і відповіли на численні питання, які стосувалися порядку оформлення щоденника про проходження практики, підготовки, рецензування та захисту письмового звіту.

Студенти отримали від керівників вичерпні відповіді на всі питання.

Сподіваємося, що набуті на підприємствах і в установах практичні знання, професійні навички та уміння, стануть в нагоді студентам спеціальностей 071 «Облік і оподаткування» та 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» не тільки в навчанні, а й у професійній діяльності в майбутньому. Бажаємо здобувачам наснаги в оформленні письмових звітів про результати проходження виробничої практики та подальшого успішного їх захисту!