Головна

Structure / Кафедри університету / Менеджменту та маркетингу / Новини кафедри / УЧАСТЬ ВИКЛАДАЧІВ КАФЕДРИ МЕНЕДЖМЕНТУ, МАРКЕТИНГУ І ТУРИЗМУ В НАРАДІ ДЛЯ РОЗРОБНИКІВ ТА ЕКСПЕРТІВ ТЕСТОВИХ ЗАВДАНЬ ЄФВВ ДО МАГІСТРАТУРИ

УЧАСТЬ ВИКЛАДАЧІВ КАФЕДРИ МЕНЕДЖМЕНТУ, МАРКЕТИНГУ І ТУРИЗМУ В НАРАДІ ДЛЯ РОЗРОБНИКІВ ТА ЕКСПЕРТІВ ТЕСТОВИХ ЗАВДАНЬ ЄФВВ ДО МАГІСТРАТУРИ

15 березня 2023 року в.о. завідувача кафедри менеджменту, маркетингу і туризму к.е.н., доцент Р.М. Набока та к.е.н., доцент В.В. Шукліна взяли участь у Нараді для розробників й експертів тестових завдань ЄФВВ до магістратури за спеціальностями 073 «Менеджмент» та 075 «Маркетинг» галузі знань 07 «Управління та адміністрування».

Організаторами масштабної події у рамках проєкту з запровадження в Україні ЄФВВ виступили Міністерство освіти і науки України та Державна установа «Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої освіти», які створили сприятливі умови для налагодження конструктивного діалогу між науковцями з різних ЗВО з питань проведення у 2023 році єдиного фахового вступного випробування до магістратури за спеціальностями таких галузей знань: «Соціальні та поведінкові науки», «Журналістика», «Управління та адміністрування», «Право», «Публічне управління та адміністрування» та «Міжнародні відносини»

Нараду провели Генеральний директор директорату фахової передвищої, вищої освіти Олег Шаров, Президент міжнародної громадської організації «Універсальна екзаменаційна мережа» (UEnet) Сергій Мудрук, Генеральний директор директорату європейської інтеграції, бюджетування та узгодження політик Олександр Пижов.

У нараді Науково-методичного центру вищої та фахової передвищої освіти щодо введення до тренінгів для розробників та експертів тестових завдань ЄФВВ взяли участь близько 600 учасників, які обговорили механізм розробки тестових завдань єдиного фахового вступного випробування, критерії відбору учасників, дедлайни та плани подальшої роботи.