Головна

Structure / Кафедри університету / Department of Economics, Entrepreneurship and Economic Security / Department news and events / Вітаємо переможців І туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Економіка»

Вітаємо переможців І туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Економіка»

З 11 по 12 травня 2023 року на факультеті міжнародних економічних відносин, управління і бізнесу Херсонського національного технічного університету відбулась підсумкова відеоконференція І туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт у 2022/2023 навчальному році, за підсумками якого серед наукових робіт студентів університету визначались учасники другого туру.

Конкурс проходив відповідно Наказу ректора Університету № 28 від 01.03.2023 р. «Про проведення І туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2022/2023 навч.р.» та згідно Положенню про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України № 605 від 18 квітня 2017 р.

У роботі підсумкової відеоконференції Конкурсу серед студентів факультету міжнародних економічних відносин, управління і бізнесу нашого університету взяли участь автори 24 наукових робіт. За результатами роботи конференції, де автори наукових робіт публічно захищали свої наукові роботи рішенням журі першого туру конкурсу, до якого увійшли досвідчені науково-педагогічні працівники факультету, було визначено переможців.

Ми пишаємось тим, що наші студенти щорічно займають найвищі позиції на конкурсах. От і цьогоріч переможцями І туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Економіка» стали:

- Данюк Дмитро Геннадійович – диплом І ступеню за наукову роботу «Специфіка управління персоналом в умовах воєнного стану: виклики та способи стимулювання» (науковий керівник – Олійник Наталія Миколаївна, к.т.н., доцент кафедри Економіки, підприємництва та економічної безпеки)

- Дорогань Олександра Іванівна – диплом І ступеню за наукову роботу «Забезпечення рентабельності підприємства в умовах воєнного часу (на прикладі ТОВ «Нова пошта»)» (науковий керівник – Олійник Наталія Миколаївна, к.т.н., доцент кафедри Економіки, підприємництва та економічної безпеки)

Щиро бажаємо переможцям успіхів у фінальному турі!

При написанні матеріалу було використано зображення з сайту від Freepik: <a href="http://surl.li/hmhgu