Structure / Кафедри університету / Хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції / Новини кафедри / Участь студентів кафедри ХТЕБХП у Всеукраїнському конкурсі наукових робіт |
Участь студентів кафедри ХТЕБХП у Всеукраїнському конкурсі наукових робіт
Created 21.05.2023 20:01
Відповідно до наказу ХНТУ №28 від 01.03.2023 в університеті відбувся перший тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей.
Засідання конкурсної комісії факультету інтегрованих технологій проходило 11 травня 2023 року. У захисті студентських наукових робіт прийняли участь двоє здобувачів освіти кафедри бакалаврського та магістерського освітніх рівнів.
Євенко Гліб Андрійович студент 4 курсу першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 181 Харчові технології ОП Технологічна експертиза та безпека харчової продукції виступив з доповіддю на тему «Технологічна експертиза розсільного сиру фета». Керівник роботи к.т.н., доцент кафедри Куник Олександра Миколаївна.
Боброва Марія Олександрівна студентка 1 курсу другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 161 Хімічні технології та інженерія ОП Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів виступила з доповіддю на тему «Розробка та дослідження властивостей косметичних масок із застосуванням мінералів». Керівник роботи д.т.н., старший дослідник, професор кафедри Семешко Ольга Яківна.
За підсумками першого туру наукові роботи студентів були нагороджені дипломами ІІ ступеню.
Вітаємо студентів та дякуємо викладачам кафедри – керівникам студентських наукових робіт за активізацію науково-дослідної роботи студентів, стимулювання їх творчого самовдосконалення та сприяння реалізації їх здібностей.