Головна

Structure / Кафедри університету / Фінансів, обліку та оподаткування / Новини кафедри / ДОЦЕНТ КАФЕДРИ ФІНАНСІВ, ОБЛІКУ ТА ОПОДАТКУВАННЯ – ГОЛОВА ЕКЗАМЕНАЦІЙНОЇ КОМІСІЇ В УНІВЕРСИТЕТІ-ПАРТНЕРІ

ДОЦЕНТ КАФЕДРИ ФІНАНСІВ, ОБЛІКУ ТА ОПОДАТКУВАННЯ – ГОЛОВА ЕКЗАМЕНАЦІЙНОЇ КОМІСІЇ В УНІВЕРСИТЕТІ-ПАРТНЕРІ

До участі в захисті кваліфікаційних робіт бакалаврів можуть бути запрошені фахівці-практики залежно від своїх професійних навичок, досвіду та кваліфікації.

Так, до співпраці з ДВНЗ «Приазовський державний технічний університет» в якості Голови екзаменаційної комісії спеціальності 242 «Туризм і рекреація» була запрошена к.е.н., доцент, доцент кафедри фінансів, обліку та оподаткування Таміла ЧИЖОВА, яка поєднує науково-викладацьку діяльність з практичною складовою в якості директора туристичної агенції «АКВАВІТА».

Захист кваліфікаційної роботи бакалавра є важливим етапом в академічному процесі, який дозволяє студентам продемонструвати свої знання, дослідницькі навички та вміння аргументувати власні думки.

Успішний захист має позитивні наслідки для студентів, такі як отримання високих оцінок, розширення можливостей для подальших наукових досліджень або перспектив професійного розвитку.

Він також сприяє підвищенню самовпевненості студентів у їхніх здібностях і показує їхню готовність до майбутніх академічних чи професійних викликів.

Кафедра фінансів, обліку та оподаткування Херсонського національного технічного університету постійно розширює співпрацю із закладами вищої освіти України і сподівається на подальше успішне та продуктивне співробітництво з Державним вищим навчальним закладом «Приазовський державний технічний університет».