Головна

Structure / Кафедри університету / Державного управління і місцевого самоврядування / Магістратура публічного управління / НОВИНИ КАФЕДРИ / ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ КАФЕДРИ ТА ЕКСПЕРТНА ПІДТРИМКА

ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ КАФЕДРИ ТА ЕКСПЕРТНА ПІДТРИМКА

19-20 квітня 2024 року в.о.завідувача кафедри державного управління і місцевого самоврядування Херсонського національного технічного уіверситету, доктор наук з деравного управління, професор Вікторія ФІЛІППОВА як тренер з питань місцевого самоврядування взяла участь у тренінгу для тренерів у межах проекту "Посилення місцевої демократії", що відбувся на базі Інституту Політичної Освіти (м. Київ) за сприяння Національного фонду на підтримку демократії (США).

У ході тренінгу учасники працювали над удосконаленням цифрових навичок через створення презентацій для самовираження, розширювали можливості цифрових інструментів у роботі експертів, училися працювати зі штучним інтелектом як запорукою успіху в опануванні цифрових технологій. Крім того, учасники тренінгу вивчали ресурсні можливості для діяльності НУО в умовах воєнного стану.

Особливу зацікавленість викликала зустріч з народним депутатом України, членом Комітету ВРУ з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування Віталієм Безгіним, у ході якої присутні отримали відповіді на численні запитання про стан децентралізаційних процесів в Україні в умовах правового режиму воєнного стану.

На закінчення тренінгу учасники отримали сертифікати про участь, що підтверджують набутий рівень знань, умінь та навичок. Участь у таких тренінгах посилює можливості наших викладачів у підготовці майбутніх публічних службовців.