Structure / Кафедри університету / Хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції / Новини кафедри / Кафедра ХТЕБХП запрошує до участі у Всеукраїнській науково-практичній конференції |
Кафедра ХТЕБХП запрошує до участі у Всеукраїнській науково-практичній конференції
Created 01.05.2024 10:52
Запрошуємо студентів, аспірантів, докторантів, наукових співробітників, викладачів, молодих вчених, представників підприємств і організацій та усіх зацікавлених осіб прийняти участь в роботі VІ Всеукраїнської науково-практичної заочної конференції «Стан і перспективи розвитку хімічної, харчової та парфумерно-косметичної галузей промисловості», яка відбудеться 31 травня 2024 р.
ТЕМАТИЧНІ НАПРЯМКИ КОНФЕРЕНЦІЇ
1. Хімічні технології
2. Сучасний стан легкої і текстильної промисловості
3. Харчова хімія і біотехнологія
4. Інноваційні технології виробництва харчових добавок та косметичних засобів
5. Експертиза та безпека харчових продуктів
6. Стандартизація, сертифікація сировини і харчових продуктів
7. Економічні аспекти, пріоритети та інновації у виробництві харчових продуктів
Робочі мови конференції: українська та англійська.
Форма участі: дистанційна.
Участь у конференції та публікація тез безоплатна.
Для своєчасного формування збірника необхідно до 30 травня 2024 р. (включно) надіслати в електронному вигляді на е-mail: mr0581@ukr.net заявку учасника і тези доповіді (вимоги до оформлення в інформаційному листі).