About University / Новини університету / ІНІЦІАТИВНІСТЬ ТА ЦІЛЕСПРЯМОВАНІСТЬ: ШЛЯХ ДО УСПІХУ СТУДЕНТА "ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ" |
ІНІЦІАТИВНІСТЬ ТА ЦІЛЕСПРЯМОВАНІСТЬ: ШЛЯХ ДО УСПІХУ СТУДЕНТА "ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ"
Created 15.10.2024 14:03
Можливостей стати хорошим фахівцем є дуже багато. Головне ставити перед собою цілі і активно їх досягати.
В минулому році здобувач першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 181 - харчові технології Дмитро ПОЛОВИНСЬКИЙ вперше прийшов на підприємство Eesti Pagar (Естонія) для проходження практики. Здібності і жага до праці в галузі харчових технологій були промічені керівництвом підприємства і Дмитру запропонували роботу на лінії з виробництва хліба.
Вже другий рік Дмитро продовжує працювати та підвищувати свою кваліфікацію на підприємстві Eesti Pagar - найбільшому пекарному підприємстві Естонії. Система управління безпекою харчової продукції підприємства відповідає вимогам міжнародного стандарту ISO 22 000:2005. В цьому навчальному році Дмитро став здобувачем другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 181 Харчові технології освітньої програми Технологіі зберігання, консервування та переробки плодів і овочів.
Пишаємось нашими студентами, які окрім освіти і гарного володіння іноземною мовою в такий не простий час, проявляють ініціативу, активні, відповідальні за справу, якою займаються і мають бажання розвивати і вдосконалювати свої знання, вміння, набуті компетентності!
|