About University / Новини університету / КАФЕДРА ХІМІЧНИХ ТЕХНОЛОГІЙ, ЕКСПЕРТИЗИ ТА БЕЗПЕКИ ХАРЧОВОЇ ПРОДУКЦІЇ ЗАПРОШУЄ НА НАУКОВО-ПРАКТИЧНУ КОНФЕРЕНЦІЮ |

КАФЕДРА ХІМІЧНИХ ТЕХНОЛОГІЙ, ЕКСПЕРТИЗИ ТА БЕЗПЕКИ ХАРЧОВОЇ ПРОДУКЦІЇ ЗАПРОШУЄ НА НАУКОВО-ПРАКТИЧНУ КОНФЕРЕНЦІЮ
Created 18.04.2025 09:21
Запрошуємо студентів, аспірантів, докторантів, наукових співробітників, викладачів, молодих вчених, представників підприємств і організацій та усіх зацікавлених осіб прийняти участь в роботі VІІ Всеукраїнської науково-практичної заочної конференції «Стан і перспективи розвитку хімічної, харчової та парфумерно-косметичної галузей промисловості», яка відбудеться 30 травня 2025 р.
ТЕМАТИЧНІ НАПРЯМКИ КОНФЕРЕНЦІЇ
1. Хімічні технології
2. Сучасний стан легкої і текстильної промисловості
3. Харчова хімія і біотехнологія
4. Інноваційні технології виробництва харчових добавок та косметичних засобів
5. Експертиза та безпека харчових продуктів
6. Стандартизація, сертифікація сировини і харчових продуктів
7. Економічні аспекти, пріоритети та інновації у виробництві харчових продуктів
8. Екологічна безпека хімічних і харчових технологій
Робочі мови конференції: українська та англійська.
Форма участі: дистанційна.
Участь у конференції та публікація тез безоплатна.
Для своєчасного формування збірника необхідно до 29 травня 2025 р. (включно) надіслати в електронному вигляді на е-mail: mr0581@ukr.net заявку учасника і тези доповіді (вимоги до оформлення в інформаційному листі).