Головна

About University / Новини університету / ОБГОВОРЕННЯ ПРОЄКТІВ ОПП СПЕЦІАЛЬНОСТІ 181 "ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ" ДРУГОГО (МАГІСТЕРСЬКОГО) РІВНЯ ОСВІТИ 2024 РОКУ

ОБГОВОРЕННЯ ПРОЄКТІВ ОПП СПЕЦІАЛЬНОСТІ 181 "ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ" ДРУГОГО (МАГІСТЕРСЬКОГО) РІВНЯ ОСВІТИ 2024 РОКУ

17 січня 2024 року було проведено в онлайн-режимі обговорення проєктів ОПП спеціальності 181 Харчові технології, а саме ОПП «ТЕХНОЛОГІЇ ПРОДУКТІВ БРОДІННЯ І ВИНОРОБСТВА» та ОПП «ТЕХНОЛОГІЇ ЗБЕРІГАННЯ, КОНСЕРВУВАННЯ ТА ПЕРЕРОБКИ ПЛОДІВ І ОВОЧІВ» другого (магістерського) рівня вищої освіти 2024 року набору зі стейкхолдерами та членами групи забезпечення спеціальності.

В обговоренні взяли участь :гарант ОПП «ТЕХНОЛОГІЇ ПРОДУКТІВ БРОДІННЯ І ВИНОРОБСТВА», завідувач кафедри проф. Валько М.І., гарант ОПП «ТЕХНОЛОГІЇ ЗБЕРІГАННЯ, КОНСЕРВУВАННЯ ТА ПЕРЕРОБКИ ПЛОДІВ І ОВОЧІВ» доц. Стоянова О.В., проф. Кузьміна Т.О., доц. Мамай О.І., доц.Зубкова К.В.

від стейкхолдерів:

Тоценко О.В.– спеціаліст з технологій, Завод з виробництва харчових продуктів «Ямар», ПТ Щепаняк.

Андреєв С.М. - директор, ПП «МІДАС-А».

До обговорення ОПП також долучилась Дробна М. І. - менеджер систем якості ТОВ «Національна горілчана компанія».

З особливостями ОПП «ТЕХНОЛОГІЇ ПРОДУКТІВ БРОДІННЯ І ВИНОРОБСТВА» другого (магістерського) рівня вищої освіти ознайомив гарант освітньої програми проф. Валько М.І. Він акцентував увагу на основних цілях, переліку освітніх компонент та структурно-логічній схемі освітньої програми.

Проєкт ОПП «ТЕХНОЛОГІЇ ЗБЕРІГАННЯ, КОНСЕРВУВАННЯ ТА ПЕРЕРОБКИ ПЛОДІВ І ОВОЧІВ» другого (магістерського) рівня вищої освіти представила доц. Стоянова О.В.

Учасники обговорення висловили схвальні відгуки щодо структури, мети та особливостей освітніх програм. Також були висловлені рекомендації щодо освітніх компонент, які дозволять досягнути програмних результатів навчання, що зазначені в освітніх програмах.

Дякуємо учасникам обговорення за висловлені пропозиції та рекомендації, які будуть враховані під час модернізації освітніх програм.