About University / Новини університету / ТИЖДЕНЬ АСПІРАНТА НА КАФЕДРІ ТОВАРОЗНАВСТВА, СТАНДАРТИЗАЦІЇ ТА СЕРТИФІКАЦІЇ |

ТИЖДЕНЬ АСПІРАНТА НА КАФЕДРІ ТОВАРОЗНАВСТВА, СТАНДАРТИЗАЦІЇ ТА СЕРТИФІКАЦІЇ
Created 18.10.2023 14:00
В рамках проходження педагогічної практики здобувачами вищої освіти на третьому (освітньо-науковому) рівні вищої освіти.
2 року навчання спеціальності 181 – Харчові технології на кафедрі товарознавства, стандартизації та сертифікації було проведено тиждень аспіранта (9жовтня – 13 жовтня 2023р.).
Аспіранти провели онлайн-лекції для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 182 – Технології легкої промисловості під керівництвом свої керівників. Анастасія Архип (науковий керівник – к.т.н., доцент, в.о. завідувача кафедри Валентина євтушенко), Юлія Максимченко (науковий керівник - д.т.н., доцент Юрій Березовський), Олександр Воронко (науковий керівник – к.т.н., доцент Євген КАЛІНСЬКИЙ)
В результаті проходження педагогічної практики здобувачі третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти набули професійні педагогічні навички та вміння викладача, отримали педагогічний досвід роботи зі студентами, проявили свої творчі та комунікативні здібності.


