Головна

Scientific / Конференції та науково-технічні заходи / Звіти про проведення конференцій

Звіти про проведення конференцій

IX Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти та молодих вчених з автоматичного управління

13 квітня 2021 р. згідно затвердженого плану відбулася ІX Всеукраїнська науково-практична конференція студентів, аспірантів та молодих вчених з автоматичного управління присвячена Дню космонавтики кафедрою автоматизації, робототехніки і мехатроніки Херсонського національного технічного університету

ХI Всеукраїнська науково-практична конференція «Державна політика щодо місцевого самоврядування: стан, проблеми та перспективи»

16 жовтня 2020 р. згідно затвердженого плану відбулася ХI Всеукраїнська науково-практична конференція «Державна політика щодо місцевого самоврядування: стан, проблеми та перспективи».

VІ (Х) Всеукраїнська науково-практична конференція «Ціннісний вимір політичної діяльності»

26 червня 2020 р. згідно затвердженого плану відбулася VІ (Х) Всеукраїнська науково-практична конференція «Ціннісний вимір політичної діяльності».

Матеріали конференції можна завантажити за посиланням:

http://kntu.net.ua/ukr/content/download/80209/465220/

Міжнародна конференція з математичного моделювання (МКММ_20)

14-18 вересня 2020 року на базі Херсонського національного технічного університету відбулася XXI Міжнародна конференція з математичного моделювання "ПРИСВЯЧЕНА РОКУ МАТЕМАТИЧНОЇ ОСВІТИ В УКРАЇНІ".

І Всеукраїнської науково-практичної конференції «Формування новітньої парадигми управління публічними та приватними фінансами в Україні»

10 грудня кафедрою фінансів, банківської справи та страхування Херсонського національного технічного університету було проведено І Всеукраїнської науково-практичної конференції «Формування новітньої парадигми управління публічними та приватними фінансами в Україні». У роботі конференціі взяли участь всього 203 особи. Серед них 15 докторів наук, кандидатів наук, що приймали участь у конференції – 58 осіб.

Всеукраїнська Інтернет-конференція «Сучасний стан та перспективи розвитку обліку, аудиту, оподаткування та аналізу в умовах міжнародної інтеграції»

17-18 листопада 2020 р. на базі Херсонського національного технічного університету (м. Херсон) відбулася ІX Всеукраїнської науково-практична Інтернет-конференція «Сучасний стан та перспективи розвитку обліку, аудиту, оподаткування та аналізу в умовах міжнародної інтеграції»

Всеукраїнська Інтернет-конференція «Інструменти забезпечення економічної ефективності підприємств: соціальний аспект»

16 листопада у форматі відеоконференцзв'язку в онлайн режимі на платформі Zoom відбулася Всеукраїнська науково-практична Інтернет-конференція «Інструменти забезпечення економічної ефективності підприємств: соціальний аспект», яку четвертий рік поспіль проводить кафедра менеджменту, маркетингу і туризму ХНТУ.

Відбулася VІ Міжнародна науково-практична конференція «Екологія мистецтва: дискурс ракурсів».

9-11 вересня 2020 р. відбулася VІ Міжнародна науково-практична конференція «Екологія мистецтва: дискурс ракурсів». Організатором конференції є кафедра дизайну Херсонського національного технічного університету.

ВСЕУКРАЇНСЬКА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ МОЛОДИХ ВЧЕНИХ, АСПІРАНТІВ І СТУДЕНТІВ «Молодь і наука»

30.04.2020 р. згідно затвердженого плану кафедра Програмних засобів і технологій провела Всеукраїнську науково-практичну конференцію вчених, аспірантів і студентів «Молодь і наука».

І Студентська науково-технічна конференція «Інформаційні технології та програмування».

21 грудня 2019 р. у ХНТУ на базі кафедри Програмних засобів і технологій відбулася І Студентська науково-технічна конференція «Інформаційні технології та програмування».

Конференція «Молодь у світі сучасних технологій», МССТ-2020

4-5 червня 2020 р. у Херсонському національному технічному університеті на базі кафедри інформаційних технологій відбулася ІX Міжнародна науково-практична конференція молодих вчених та студентів за тематикою: «Використання інформаційних та комунікаційних технологій в сучасному цифровому суспільстві».

Міжнародна науково-практична конференція "Актуальні проблеми у сфері торгівлі та товарознавства "

16-18 вересня 2020 року на базі кафедри товарознавства, стандартизації та сертифікації Херсонського національного технічного університету відбулася міжнародна науково-практична конференція "Актуальні проблеми у сфері торгівлі та товарознавства".

Кафедра фінансів, банківської справи та страхування провела І Всеукраїнську науково-практичну конференцію

22 червня 2020 року на базі кафедри фінансів, банківської справи та страхування Херсонського національного технічного університету відбулася І Всеукраїнська науково-практична конференція «Актуальні проблеми розвитку фінансової системи України в умовах інтеграційних та глобалізаційних процесів».

III Міжнародна науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених «Молодь науці і виробництву - 2020: Інноваційні технології легкої промисловості»

13-15 травня 2020 року кафедра експертизи, технології і дизайну текстилю ХНТУ провела III Міжнародну науково-практичну конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених «Молодь науці і виробництву - 2020: Інноваційні технології легкої промисловості». Конференція пройшла у відеорежимі на платформі Zoom.

Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція студентів, аспірантів і молодих вчених «Актуальні проблеми сучасної енергетики»

20-22 травня 2020 р. на базі ХНТУ кафедрою енергетики, електротехніки і фізики проводилась V Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція студентів, аспірантів і молодих вчених «Актуальні проблеми сучасної енергетики 2020».