Структура / Кафедри університету / Хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції / Новини кафедри / Участь викладача кафедри хімічних технологій експертизи та безпеки харчової продукції у міжнародному симпозіумі у Японії |
Участь викладача кафедри хімічних технологій експертизи та безпеки харчової продукції у міжнародному симпозіумі у Японії
Дата 01.06.2024 18:07
12-17 травня у м. Хіросіма (Японія) відбувся 20-й Міжнародний симпозіум з хімії кремнію (ISOS-20). Професор кафедри хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції доктором технічних наук, старший дослідник Семешко Ольга взяла участь у роботі симпозіуму зі стендовою доповіддю на тему: «Функціоналізовані наночастинки кремнезему з адсорбованими іонами європію, церію та лантану як селективний сенсор флуоресценції для доксицикліну».
Ольга Яківна займається науковими дослідженнями з питань розробки та застосування модифікованих мінеральних матеріалів у Інституті геотехніки Словацької Академії наук, м. Кошице, Словацька Республіка.
Ця поїздка стала не лише демонстрацією результатів її роботи, але й шансом налагодити цінні зв’язки та дослідити інноваційні ідеї в галузі синтезу кремнеземвмісних матеріалів.