About University / Новини університету / Акредитаційна експертиза за спеціальністю 181 «Харчові технології» освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» |

Акредитаційна експертиза за спеціальністю 181 «Харчові технології» освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»
Created 09.11.2020 15:27
Акредитаційна експертиза у віддаленому (дистанційному) режимі за другим (магістерським) рівнем вищої освіти в Херсонському національному технічному університеті.
Спеціальність 181 «Харчові технології»
Освітня програма «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції.
Відкрита зустріч з членами експертної групи відбудеться:
ID ЄДЕБО 32965 Херсонський національний технічний університет,
ОП «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»
Час: 10 листопада 2020 16:10
Підключитись до конференції можна за посиланням:
https://us04web.zoom.us/j/76968972912?pwd=RHFLZFg0YllFZDV5UitGSzRvYjEzQT09
Ідентифікатор конференції: 769 6897 2912
Пароль: 2020