Головна

Про університет / Новини університету / Акредитаційна експертиза за спеціальністю 181 «Харчові технології» освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»

Акредитаційна експертиза за спеціальністю 181 «Харчові технології» освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»

Акредитаційна експертиза у віддаленому (дистанційному) режимі за другим (магістерським) рівнем вищої освіти в Херсонському національному технічному університеті.

Спеціальність 181 «Харчові технології»

Освітня програма «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції.

Відкрита зустріч з членами експертної групи відбудеться:
ID ЄДЕБО 32965 Херсонський національний технічний університет,
ОП «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»
Час: 10 листопада 2020 16:10
Підключитись до конференції можна за посиланням:

https://us04web.zoom.us/j/76968972912?pwd=RHFLZFg0YllFZDV5UitGSzRvYjEzQT09

Ідентифікатор конференції: 769 6897 2912
Пароль: 2020