Structure / Кафедри університету / Food technologies / Новини кафедри / Підвищення кваліфікації викладачів кафедри харчових технологій - "Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач" |
Підвищення кваліфікації викладачів кафедри харчових технологій - "Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач"
Стоянова Ольга Вікторівна к.т.н., доцент та Зубкова Катерина Віталіївна к.т.н., доцент успішно закінчили курс "Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач", наданий за підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства України через платформу масових відкритих онлайн-курсів Prometheus та отримали сертифікат.

