Структура / Кафедри університету / Харчових технологій / Новини кафедри / Підвищення кваліфікації викладачів кафедри харчових технологій - "Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач" |
Підвищення кваліфікації викладачів кафедри харчових технологій - "Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач"
Стоянова Ольга Вікторівна к.т.н., доцент та Зубкова Катерина Віталіївна к.т.н., доцент успішно закінчили курс "Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач", наданий за підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства України через платформу масових відкритих онлайн-курсів Prometheus та отримали сертифікат.
![](/var/ezwebin_site/storage/images/media/images/certificate-nassr-stoianova-o.v._page-0001/520562-1-ukr-UA/Certificate-NASSR-Stoianova-O.V._page-0001_medium.jpg)
![](/var/ezwebin_site/storage/images/media/images/certificate-zubkova-2-_page-00012/520792-1-ukr-UA/Certificate-Zubkova-2-_page-0001_medium.jpg)