Головна

Structure / Кафедри університету / Менеджменту та маркетингу / Новини кафедри / Гостьова лекція для студентів ОП «Маркетинг» на тему «Інфраструктура товарного ринку в умовах діджиталізації економіки»

Гостьова лекція для студентів ОП «Маркетинг» на тему «Інфраструктура товарного ринку в умовах діджиталізації економіки»

16 грудня 2021 року на запрошення в.о. завідувача кафедри менеджменту, маркетингу і туризму Херсонського національного технічного університету Набоки Р.М. професором кафедри маркетингу і торговельного підприємництва Хмельницького національного університету Гончар О.І. проведено лекцію для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 075 «Маркетинг» на тему «Інфраструктура товарного ринку в умовах діджиталізації економіки».

Жвавий інтерес аудиторії викликали такі питання, розглянуті під час лекції: тенденції діджиталізації економіки, інтелектуальний капітал і SMART-технології в системі управління підприємствами; еволюціонування маркетингової концепції управління підприємством; новітні інструменти маркетингових комунікацій та Інтернет-маркетингу; маркетинговий потенціал у системі управління підприємством, принципи застосування крауд-технологій у реалізації маркетингового потенціалу, основні тенденції В2В та В2С в соцмережах.

Проведений захід сприятиме посиленню мотивації студентів до подальшого вивчення освітніх компонент ОП «Маркетинг».

Щиро дякуємо Ользі Івановні за досвід, який є безцінним для наших майбутніх професіоналів! З нетерпінням чекатимемо на наступні зустрічі та сподіваємось на подальшу плідну співпрацю!