Головна

Structure / Кафедри університету / Державного управління і місцевого самоврядування / Магістратура публічного управління / НОВИНИ КАФЕДРИ / ПЕРЕБУВАННЯ ПРОФЕСОРА І.П. ЛОПУШИНСЬКОГО В ІНСТИТУТІ ПІДГОТОВКИ КАДРІВ ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ ЗАЙНЯТОСТІ УКРАЇНИ

ПЕРЕБУВАННЯ ПРОФЕСОРА І.П. ЛОПУШИНСЬКОГО В ІНСТИТУТІ ПІДГОТОВКИ КАДРІВ ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ ЗАЙНЯТОСТІ УКРАЇНИ

17-18 вересня 2018 року завідувач кафедри державного управління і місцевого самоврядування Херсонського національного технічного університету д.держ.упр., професор, заслужений працівник освіти України І.П. Лопушинський перебував у відрядженні в Інституті підготовки кадрів Державної служби зайнятості України.

Лопушинський І.П. як офіційний опонент узяв участь у засіданні спеціалізованої вченої ради Д 26.891.02, де було успішно захищено дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата наук з державного управління за спеціальністю 25.00.02 – механізми державного управління: Олексюк Л.В. «Механізми державного регулювання електронного доступу до публічної інформації та відкритих даних» та Коновала В.О. «Організаційно-правові механізми державного управління електронним урядуванням на місцевому рівні на прикладі територіальної громади міста Києва».

Крім того, проф. Лопушинський І.П. мав зустріч з ректором Інституту д.держ.упр., професором Р.В. Войтович та завідувачем кафедри публічного управління та адміністрування д.держ.упр., доцентом П.В. Вороною.

У ході зустрічі сторони дійшли згоди про наступне підписання Угоди про співпрацю між Херсонським національним технічним університетом та Інститутом підготовки кадрів Державної служби зайнятості України, де, зокрема, буде передбачено проведення стажування науково-педагогічних працівників ЗВО, захист докторських і кандидатських дисертацій у галузі науки державного управління, проведення спільних науково-комунікаційних заходів тощо.

На згадку про перебування в Інституті керівництвом ЗВО було передано для магістратури публічного управління та адміністрування ХНТУ підбірку науково-методичної літератури.

Інститут підготовки кадрів державної служби зайнятості України