Головна

Structure / Кафедри університету / Державного управління і місцевого самоврядування / Наукова діяльність / Студентський науковий гурток / УЧАСТЬ КЕРІВНИКА НАУКОВГО ГУРТКА ОЛЕНИ ДУРМАН У РОБОТІ МАН УКРАЇНИ У 2021-2022 НАВЧАЛЬНОМУ РОЦІ

УЧАСТЬ КЕРІВНИКА НАУКОВГО ГУРТКА ОЛЕНИ ДУРМАН У РОБОТІ МАН УКРАЇНИ У 2021-2022 НАВЧАЛЬНОМУ РОЦІ

Протягом лютого 2022 року керівник наукового гуртка Олена Дурман взяла участь як член журі у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів Малої академії наук України у 2021-2022 навчальному році у секціях «Мультимедійні системи, навчальні та ігрові програми» та «Internet-технології та WEB-дизайн».

Загалом, на розгляд та оцінку журі 54 об’єднаних наукових секцій було представлено більше 200 науково-дослідницьких робіт школярів – членів та кандидатів в члени Малої академії наук України з усієї Херсонської області.

У ході захисту були визначені кращі наукові роботи. Переможці кожної секції, які зайняли перші місця, будуть представляти Херсонську область на національному рівні – на ІІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт в столиці України м. Києві.