Головна

Structure / Кафедри університету / Фінансів, обліку та оподаткування / Новини кафедри / НАУКОВА РОБОТА МОЛОДШИХ БАКАЛАВРІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 072 «ФІНАНСИ, БАНКІВСЬКА СПРАВА ТА СТРАХУВАННЯ»

НАУКОВА РОБОТА МОЛОДШИХ БАКАЛАВРІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 072 «ФІНАНСИ, БАНКІВСЬКА СПРАВА ТА СТРАХУВАННЯ»

Наукова діяльність студентів кафедри фінансів, обліку та оподаткування здійснюється під керівництвом досвідчених викладачів, які спрямовують свої професійні знання на підвищення наукового потенціалу студентської молоді. Одним з пріоритетних напрямів наукової роботи є участь у науково-практичних конференціях.

Так, 20 жовтня 2022 року гарант освітньо-професійної програми «Фінанси» початкового рівня (короткий цикл) вищої освіти, к.е.н., доцент, доцент кафедри фінансів, обліку та оподаткування Херсонського національного технічного університету Ірина СИСОЄНКО та здобувач початкового рівня (короткий цикл) вищої освіти спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» Єлизавета ГЛУШАКОВА взяли участь у роботі Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих вчених «Глокалізаційні аспекти інноваційного розвитку економіки», що проводилася на базі Одеського національного економічного університету.

Під час заходу розглядалися питання щодо економічного розвитку України в контексті вирішення суспільних проблем.

Ірина СИСОЄНКО та Єлизавета ГЛУШАКОВА виступили з доповіддю на тему «Аналіз ефективності фінансової стратегії». Розрахунок ефективності фінансової стратегії було здійснено на прикладі АТ КБ «ПРИВАТБАНК» за допомогою системи збалансованих показників ефективності.

Участь молодших бакалаврів спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» у наукових заходах сприяє гармонізації процесу їхньої підготовки на початковому (короткий цикл) рівні вищої освіти та додає вагомих стимулів продовжити навчання на першому (бакалаврському) рівні вищої освіти на кафедрі фінансів, обліку та оподаткування Херсонського національного технічного університету!