Головна

Structure / Кафедри університету / Фінансів, обліку та оподаткування / Наукова робота студентів / - «Актуальні проблеми обліку, аудиту, оподаткування та аналізу в умовах міжнародної інтеграції» (спеціальність 071) / Засідання / ЗАСІДАННЯ СТУДЕНТСЬКОЇ НАУКОВОЇ ПРОБЛЕМНОЇ ГРУПИ «АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ ОБЛІКУ, АУДИТУ, ОПОДАТКУВАННЯ ТА АНАЛІЗУ В УМОВАХ МІЖНАРОДНОЇ ІНТЕГРАЦІЇ» СПЕЦІАЛЬНОСТІ 071 «ОБЛІК І ОПОДАТКУВАННЯ»

ЗАСІДАННЯ СТУДЕНТСЬКОЇ НАУКОВОЇ ПРОБЛЕМНОЇ ГРУПИ «АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ ОБЛІКУ, АУДИТУ, ОПОДАТКУВАННЯ ТА АНАЛІЗУ В УМОВАХ МІЖНАРОДНОЇ ІНТЕГРАЦІЇ» СПЕЦІАЛЬНОСТІ 071 «ОБЛІК І ОПОДАТКУВАННЯ»

02 лютого 2023 року відбулося чергове засідання студентської наукової проблемної групи «Актуальні проблеми обліку, аудиту, оподаткування та аналізу в умовах міжнародної інтеграції» на нагальну тему: «Облік і оподаткування в Україні: тенденції, проблеми, зміни під час воєнного стану». Модератором засідання була відповідальна за роботу проблемної групи, к.е.н., доцент, доцент кафедри фінансів, обліку та оподаткування Олена ЄРЕМЯН.

Для зв’язку зі студентами використовували платформу ZOOM. У події взяли участь 7 студентів-членів наукової групи.

Під керівництвом викладачів кафедри фінансів, обліку та оподаткування два здобувачі другого (магістерського) рівня підготували теми для наукової доповіді:

1. Особливості організації облікового процесу щодо позабалансових об’єктів підприємств (Вероніка ГУРОВА, науковий керівник – к.е.н., доцент Олена ЄРЕМЯН).

2. Особливості оподаткування суб’єктів малого бізнесу у воєнний час (Поліна МАЛІНОВСЬКА, науковий керівник – к.е.н., доцент Таміла ЧИЖОВА).

Питання, що були розглянуті на засіданні, є особливо актуальними задля ефективної діяльності суб’єктів господарювання та підтримки економічного фронту країни в умовах воєнного часу.

Після завершення виступів відбулася жвава дискусія, до якої долучилися усі учасники засідання. За результатами виступів здобувачів на засіданні студентської наукової проблемної групи, їм рекомендовано направити тези доповідей до участі у Міжнародних науково-практичних конференціях.

Отже, молоді перспективні науковці спеціальності 071 «Облік і оподаткування» не гають час дарма і навіть в умовах воєнного стану використовують його з максимальною користю, проявляючи не лише навчальні, але й наукові та творчі здібності.