About University / Новини університету / ФАХОВИЙ ТРЕНІНГ ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТНЬОЇ ПРОГРАМИ «ТЕХНОЛОГІЧНА ЕКСПЕРТИЗА ТА БЕЗПЕКА ХАРЧОВОЇ ПРОДУКЦІЇ» |

ФАХОВИЙ ТРЕНІНГ ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТНЬОЇ ПРОГРАМИ «ТЕХНОЛОГІЧНА ЕКСПЕРТИЗА ТА БЕЗПЕКА ХАРЧОВОЇ ПРОДУКЦІЇ»
Created 19.02.2025 11:28
В період з 27.01.2025 по 09.02.2025 здобувачі 1-го скороченого та 2-го курсу освітнього ступеня «Бакалавр», які навчаються за спеціальністю 181 Харчові технології освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції», пройшли фаховий тренінг.
Фаховий тренінг є позакредитною дисципліною, факультативної складової навчального плану підготовки бакалаврів за спеціальністю 181 Харчові технології освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції», під час якої здобувачі поглиблюють та закріплюють набуті теоретичні знання, формують сукупність практичних вмінь та навичок, що забезпечують підготовку фахівців в сфері експертизи якості харчової продукції.
Під час тренінгу здобувачі освіти протягом двох тижнів прослухали лекції викладача кафедри хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції, гаранта освітньої програми Рацук Марії Євгенівни та виконали практичні завдання, на яких ознайомились з поняттям «тарілка здорового харчування»; обговорили, які продукти мають бути в раціоні кожного дня, які продукти вважають «нездоровими» та чому саме; дізнались рекомендації Всесвітньої організації охорони здоров’я щодо дотримання харчової безпеки; отримали знання для розроблення оптимальних індивідуальних графіків харчування. В рамках Фахового тренінгу здобувачам освіти було запропоновано додатково пройти безкоштовний навчальний курс на освітній онлайн-платформі Prometheus «4 кроки до здорового харчування», що дозволило систематизувати отримані знання та одержати сертифікат.
Знання, отримані під час фахового тренінгу, допоможуть здобувачам освіти в опануванні дисциплін, що формують фахові компетентності, та в підтриманні здоров’я та гарного самопочуття.
![]() |
![]() |