About University / Новини університету / Лекція від стейкхолдерів: Урсуленко О.А. знайомить з основами концепції здорового харчування |
Лекція від стейкхолдерів: Урсуленко О.А. знайомить з основами концепції здорового харчування
Created 14.09.2020 15:29
9 вересня 2020 року відбулася зустріч студентів та викладачів кафедри хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції із засновником концепції здорового харчування на Херсонщині Урсуленко Олексієм Анатолійовичем.
Урсуленко Олексій Анатолійович – успішний підприємець, власник підприємства з виробництва натуральних харчових продуктів, відомих торгових марок «Оса» і «Коло», засновник першого в Херсоні інтернет-магазину натуральних продуктів для здорового і повноцінного харчування «ОСА».
У своїй лекції, присвяченій основам концепції здорового харчування, Олексій Анатолійович поділився зі студентами та викладачами кафедри хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції власним досвідом та наголосив, що саме здорове харчування та здоровий спосіб життя є запорукою успішного довголіття.
Головним секретом успішності свого підприємства Урсуленко О.А. назвав незмінний принцип у роботі виробництва – використання тільки натуральної, якісної сировини.
Підтримувати високу якість продукції підприємству допомагає замкнутий цикл виробництва – власний сільськогосподарський підрозділ, який включає ферму та поля для вирощування екологічно чистих кормів. Це дозволяє використовувати для виготовлення продукції свіже не заморожене м’ясо, що суттєво покращує смакові характеристики напівфабрикатів. Дана особливість технологічного процесу значно відрізняє якість продукції ФО-П «Урсуленко О.А.» від напівфабрикатів інших виробників.
З 2010 року підприємство випускає товари, що не мають аналогів на ринку України – пельмені, вареники з борошна цільнозмеленого зерна. Ця продукція має відмінні смакові якості і більш корисна для здоров’я.
Крім того, ФО-П «Урсуленко О.А.» добре відоме, як підприємство, яке здійснює виробництво екологічно чистої продукції, впроваджує здоровий спосіб життя та повноцінне харчування.
На сьогоднішній день до асортименту продукції, що виробляється підприємством, входять:
– 4 види цільнозернового борошна: пшеничне, житнє, з зеленої гречки, органічної пшениці сорту «Динкель»;
– 8 видів круп, зокрема, каша «7 злаків»;
– лляні хлібці з морквою, часником, яблуком, цибулею, гарбузом.
Підприємство виготовляє 10 видів бездріжджового хліба (на заквасці, яка також є у продажу) з цільнозернового борошна: хліб «Паростки пшениці. Динкель (Спельта)», хліб «Гречаний», хліб «Херсонський», хліб «Таврійський» та ін.
Кондитерські вироби:
– 6 видів пиріжків з різноманітною начинкою: з яблуками, вишнею, гарбузом, капустою, абрикосом та смородиною;
– 10 видів печива, кекси.
Кафедра хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції вдячна Урсуленко Олексію Анатолійовичу за проведену лекцію, надану можливість ознайомитись з роботою лідера натуральних продуктів для здорового та повноцінного харчування Херсонщини та сподівається на подальшу плідну співпрацю.
До нових зустрічей!