About University / Новини університету / НАУКОВО-ПРАКТИЧНІ РОЗРОБКИ МОЛОДИХ УЧЕНИХ В ХІМІЧНІЙ, ХАРЧОВІЙ ТА ПАРФУМЕРНО-КОСМЕТИЧНІЙ ГАЛУЗЯХ ПРОМИСЛОВОСТІ |

НАУКОВО-ПРАКТИЧНІ РОЗРОБКИ МОЛОДИХ УЧЕНИХ В ХІМІЧНІЙ, ХАРЧОВІЙ ТА ПАРФУМЕРНО-КОСМЕТИЧНІЙ ГАЛУЗЯХ ПРОМИСЛОВОСТІ
Created 13.10.2025 10:54
Кафедра Хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції Херсонського національного технічного університету запрошує до участі у ХІІ Всеукраїнській науково-практичній конференції «Науково-практичні розробки молодих учених в хімічній, харчовій та парфумерно-косметичній галузях промисловості», яка відбудеться 21 листопада 2025 р.
ТЕМАТИЧНІ НАПРЯМКИ КОНФЕРЕНЦІЇ
1. Хімічні технології
2. Сучасний стан легкої і текстильної промисловості
3. Харчова хімія і біотехнологія
4. Інноваційні технології виробництва харчових добавок та косметичних засобів
5. Експертиза та безпека харчових продуктів
6. Стандартизація, сертифікація сировини і харчових продуктів
7. Економічні аспекти, пріоритети та інновації у виробництві харчових продуктів
8. Екологічна безпека хімічних і харчових технологій
Робочі мови конференції: українська, англійська та мови ЄС. Матеріали будуть опубліковані мовою оригіналу.
Для своєчасного формування збірника необхідно до 20 листопада 2025 р. надіслати в електронному вигляді на е-mail: mr0581@ukr.net: заявку учасника із зазначенням форми участі (доповідь на онлайн засіданні конференції; заочна участь – тільки публікація тез у збірнику конференції); тези доповіді (вимоги до оформлення в інформаційному листі).
Інформаційний лист ХНТУ осінь 2025.pdf 219.27 kB
|
|
![]() |
![]() |