Structure / Кафедри університету / Хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції / Наукова робота / Публікації зі студентами 2017-2018 навчальний рік |
Публікації зі студентами 2017-2018 навчальний рік
2017-2018
Статті
1. Lyubashov Pavel P. Functionalized Diphenyl-Imidazolo-Pyrimidines / Pavel P. Lyubashov, Vyacheslav M. Povstyanoy, Andrey A. Krysko, Alexander Plotkin, Ilene Lovett, Mykhailo V. Povstyaniy, Iryna O. Lebedyeva // J. Heterocyclic Chem. - 2018. – Vol. 55. - № 1. – P. 276 - 281.
2. Yartsev Y. Crystal structure of ethyl 2-methyl-5,10-dioxo-4-phenyl-5,10-dihydro-4H-11-thia-1,4a-diazabenzo[b]fluorene-3-carboxylate / Y. Yartsev, P. Lyubashov, V. Povstyanoy, M. Povstyaniy, I. Lebedyeva // Acta Cryst. - 2018. - E74. – Р. 124–126. [https://doi.org/10.1107/S2056989018000117.
3. Гнідець В.П. Ензимні препарати для процесів розшліхтовування целюлозних тканин / В.П. Гнідець, О.В. Скропишева, Т.І Бойчевська // Перспективні полімерні матеріали та технології. Монографія.–К: КНУТД, 2015. – 452 с. – С. 228 – 230.
4. Сучасні методи визначення амінокислот в харчових продуктах / О.В. Скропишева, В.П. Гнідець, В.А Лисенко. // Вестник Херсонского национального технического университета. – 2017. -№ 2(61). - С. 191-198.
5. Сарібєкова Д.Г. Розробка технології надання текстильним матеріалам спеціального призначення захисних властивостей / Д.Г. Сарібєкова, О.М. Куник, Р.С. Серветник, Г.С. Сарібеков // Вестник Херсонского национального технического университета. – 2017. – №2 (61). – С. 180 – 185.
6. Куник А.Н. ИК-спектроскопическое исследование характера взаимодействия катионных полимеров с макромолекулой целлюлозы / А.Н. Куник, Д.Г. Сарибекова, Р.С. Серветник, Г.С. Сарибеков // Вісник Хмельницького національного університету. – 2017. – №5. – С. 77 – 82.
7. Сарібєкова Д.Г. Використання похідних поліамінів для поліпшення якості олеофобного покриття / Д.Г. Сарібєкова, О.М. Куник, Р.С. Серветник, Г.С. Сарібеков // Вісник Київського національного університету технологій і дизайну. – 2017. – №116. – С. 81 – 88.
8. Дослідження процесу екстракції природного пігменту хлорофілу. О.С. Кондя, Л.В.Салєба, Д.Г. Сарібєкова. Харчова промисловість. Київ. НУХТ. – 2017. – № 21. – С. 101 – 108.
Тези
1. Салєба Л.В. Оцінка якості меду різного ботанічного походження / Л.В. Салєба, А.В. Кудельська // IV Міжнародна науково-технічна конференція [«Стан і перспективи харчової науки та промисловості»] – Тернопіль. – ТНТУ імені Івана Пулюя, 11–12 жовтня 2017 р. – С. 38.
2. Куник О.М. Експертна оцінка якості соків та нектарів вітчизняного виробництва / О.М. Куник, Д.Г. Сарібєкова, Л.В. Салєба, Т. Куриленко // IV Міжнародна науково-технічна конференція [«Стан і перспективи харчової науки та промисловості»] – Тернопіль. – ТНТУ імені Івана Пулюя, 11–12 жовтня 2017 р. – С. 30.
3. Салєба Л.В. Дослідження стабільності барвних речовин бурякового соку / Л.В. Салєба, І.Ю. Бабаніна // Материалы ІV Международной научно-практической конференции [«Химия, био- и нанотехнологии, экология и экономика в пищевой и косметической промышленности»] – Харьков. – НТУ «ХПІ», 17–18 октября 2017 г. – С. 209.
4. Салєба Л.В. Дослідження рослинної сировини як джерела харчової добавки Е 160(а) / Л.В. Салєба, К.Є. Микитенко // Матеріали ІV Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів [«Науково-практичні розробки молодих учених в хімічній, харчовій та парфумерно-косметичній галузях промисловості»] – Херсон, ХНТУ, 30 – 31 жовтня 2017 р. – C. 59.
5. Салєба Л.В. Дослідження якості молока / Л.В. Салєба, І.О. Баскова // Матеріали ІV Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів [«Науково-практичні розробки молодих учених в хімічній, харчовій та парфумерно-косметичній галузях промисловості»] – Херсон, ХНТУ, 30 – 31 жовтня 2017 р. – C. 70.
6. Салєба Л.В. Вплив стану сировини на вилучення антоціанів / Л.В. Салєба, О.С. Кондя // Матеріали ІV Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів [«Науково-практичні розробки молодих учених в хімічній, харчовій та парфумерно-косметичній галузях промисловості»] – Херсон, ХНТУ, 30 – 31 жовтня 2017 р. – C. 58.
7. Кондя О.С. Вплив часу зберігання чорноплідної горобини на ефективність вилучення антоціанів / О.С. Кондя, Л.В. Салєба // Матеріали VІI Міжнародної конференції студентів, аспірантів та молодих вчених з хімії та хімічної технології – Київ. – КПІ. – 11-13 квітня 2018 р. – С. 73.
8. Івахненко Г.О. Визначення якості пива / Г.О. Івахненко, Л.В. Салєба // Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів і молодих учених [«Дослідження якості вітчизняних товарів і послуг та їх відповідності національним нормативним документам»] – Херсон, ХНТУ, 15-17 травня 2018 р. – С. 45-46.
9. Лисенко В.А. Оцінка якості газованих безалкогольних напоїв / В.А. Лисенко, Л.В. Салєба // Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів і молодих учених [«Дослідження якості вітчизняних товарів і послуг та їх відповідності національним нормативним документам»] – Херсон, ХНТУ, 15-17 травня 2018 р. – С. 50-52.
10. Моісєєнко К.С. Використання тріади барвників Sumifix Supra / Л.В. Салєба, К.С. Моісєєнко // Матеріали міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених [«Молодь - науці і виробництву - 2018: Інноваційні технології легкої промисловості»] – Херсон, ХНТУ, 17-18 травня 2018 р. – С. 113-114.
11. Моісєєнко К.С. Дослідження активних барвників при сполученому способі обробки / Л.В. Салєба, К.С. Моісєєнко // Матеріали міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених [«Молодь - науці і виробництву - 2018: Інноваційні технології легкої промисловості»] – Херсон, ХНТУ, 17-18 травня 2018 р. – С. 114-116.
12. Кондя О.С. Хроматографічне дослідження антоціанів з горобини чорноплідної / О.С. Кондя, Л.В. Салєба // Матеріали II Всеукраїнської науково-практичної конференції [«Стан і перспективи розвитку хімічної, харчової та парфумерно-косметичної галузей промисловості»] – Херсон, ХНТУ, 22-23 травня 2018 р. – С. 75.
13. Микитенко К.Є. Екстрагування каротину різними розчинниками / К.Є. Микитенко, Л.В. Салєба // Матеріали II Всеукраїнської науково-практичної конференції [«Стан і перспективи розвитку хімічної, харчової та парфумерно-косметичної галузей промисловості»] – Херсон, ХНТУ, 22-23 травня 2018 р. – С. 86.
14. Гром Г.А. Ідентифікація і виявлення фальсифікації томатних продуктів / Г.А. Гром, Л.В. Салєба // Матеріали II Всеукраїнської науково-практичної конференції [«Стан і перспективи розвитку хімічної, харчової та парфумерно-косметичної галузей промисловості»] – Херсон, ХНТУ, 22-23 травня 2018 р. – С. 99.
15. Водяницька З.М. Ідентифікація і виявлення фальсифікації шоколаду / З.М. Водяницька, Л.В. Салєба // Матеріали II Всеукраїнської науково-практичної конференції [«Стан і перспективи розвитку хімічної, харчової та парфумерно-косметичної галузей промисловості»] – Херсон, ХНТУ, 22-23 травня 2018 р. – С. 97.
16. Saribekova D. Use of derivatives polyamines to improve the quality oleo-phobic finishing fabrics / D. Saribekova, A. Kunik, R. Servetnik, A. Gulyuk: тези доповідей IIІ Міжнародної науково-практичної конференції [«Сучасний стан легкої і текстильної промисловості: інновації, ефективність, екологічність»], (Херсон, 12 – 17 вересня 2017 р.). – Херсонський національний технічний університет, 2017. С. 77 – 78.
17. Saribekova D. Application of cationic polymers in technologies for finishing of textile materials / D. Saribekova, A. Kunik, R. Servetnik: тези доповідей II Міжнародної наукової конференції [«Перспективні полімерні матеріали та технології»], (Київ, 12 – 13 жовтня 2017 р.). – Київський національний університет технологій та дизайну, 2017.
18. Куник О.М. Дослідження реологічних властивостей силіконів та їх альтернативних замінників у косметичних емульсіях / О.М. Куник, Д.Г. Сарібєкова, Л.В. Салєба, Т. Куриленко: тези доповідей IV Міжнародної науково-технічної конференції [«Стан і перспективи харчової науки та промисловості»], (Тернопіль, 11 – 12 жовтня 2017 р.). – Тернопільський національний технічний університет ім. І. Пулюя, 2017. – С. 30 – 31.
19. Івахненко Г.О. Дослідження реологічних властивостей циклопентасилоксану у косметичних емульсіях / Г.О. Івахненко, О.М. Куник, Д.Г. Сарібєкова: матеріали V міжнародної науково-практичної конференції [«Хімія, біо- і нанотехнології, екологія та економіка в харчовій і косметичній промисловості»], (Харків, 17 – 18 жовтня 2017 р.). – Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут», 2017. – С. 41 – 43.
20. Бовтун А.О. Дослідження термодинамічних характеристик фарбувальної системи / А.О. Бовтун, О.М. Куник, Д.Г. Сарібєкова: тези доповідей міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених [«Молодь – науці і виробництву – 2018: Інноваційні технології легкої промисловості»], (Херсон, 17 – 18 травня 2018 р.). – Херсонський національний технічний університет, 2018. – С. 45.
21. Коваль А.В. Встановлення впливу катіонних полімерів на колористичні характеристики пофарбованого текстильного матеріалу / А.В. Коваль, О.М. Куник, Д.Г. Сарібєкова: тези доповідей міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених [«Молодь – науці і виробництву – 2018: Інноваційні технології легкої промисловості»], (Херсон, 17 – 18 травня 2018 р.). – Херсонський національний технічний університет, 2018. – С. 75.
22. Куник О.М. Косметика «hand made» – користь чи шкода? / О.М. Куник, Д.Г. Сарібєкова, З.М. Попова: матеріали «VІI Міжнародної конференції студентів, аспірантів та молодих вчених з хімії та хімічної технології», (Київ, 11 – 13 квітня). – Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут», 2018. – С. 223.
23. Серветник Р.О. Вдосконалення технології надання бавовняним тканинам олеофобних властивостей / Р.О. Серветник, О.М. Куник, Д.Г. Сарібєкова, Г.С. Сарібеков: тези доповідей IV Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів [«Науково-практичні розробки молодих учених в хімічній, харчовій та парфумерно-косметичній галузях промисловості»], (Херсон, 30 – 31 жовтня 2017 р.). – Херсонський національний технічний університет, 2017. – С. 33.
24. Гаргаун Р.В. Дослідження фізико-хімічних та антиоксидантних властивостей рослинних екстрактів – природних компонентів косметичних засобів / Р.В. Гаргаун, О.М. Куник, Д.Г. Сарібєкова: тези доповідей IV Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів [«Науково-практичні розробки молодих учених в хімічній, харчовій та парфумерно-косметичній галузях промисловості»], (Херсон, 30 – 31 жовтня 2017 р.). – Херсонський національний технічний університет, 2017. – С. 47 – 49.
25. Гулюк А.А. Порівняльний аналіз фізико-хімічних властивостей моно-, бі- та поліфункціональних активних барвників / А.А. Гулюк, О.М. Куник, Д.Г. Сарібєкова, Г.С. Сарібеков: тези доповідей IV Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів [«Науково-практичні розробки молодих учених в хімічній, харчовій та парфумерно-косметичній галузях промисловості»], (Херсон, 30 – 31 жовтня 2017 р.). – Херсонський національний технічний університет, 2017. – С. 27.
26. Вітренко О.М. Розробка рецептури косметичного крему на основі наноемульсії / О.М. Вітренко, О.М. Куник, Д.Г.Сарібєкова: тези доповідей IV Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів [«Науково-практичні розробки молодих учених в хімічній, харчовій та парфумерно-косметичній галузях промисловості»], (Херсон, 30 – 31 жовтня 2017 р.). – Херсонський національний технічний університет, 2017. – С. 44 – 46.
27. Івахненко Г.О. Дослідження реологічних властивостей силіконів та їх альтернативних замінників у косметичних емульсіях / Івахненко Г.О., О.М. Куник, Д.Г. Сарібєкова: тези доповідей IV Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів [«Науково-практичні розробки молодих учених в хімічній, харчовій та парфумерно-косметичній галузях промисловості»], (Херсон, 30 – 31 жовтня 2017 р.). – Херсонський національний технічний університет, 2017. – С. 50 – 51.
28. Біляєв В.І. Дослідження впливу рідкого мила на водно-жировий баланс шкіри рук / В.І. Біляєв, О.М. Куник, Д.Г. Сарібєкова: тези доповідей IІ Всеукраїнської науково-практичної конференції [«Стан і перспективи розвитку хімічної, харчової та парфумерно-косметичної галузей промисловості»], (Херсон, 22 – 23 травня 2018 р.). – Херсонський національний технічний університет, 2018. – С. 61.
29. Гонта І.С. Визначення впливу убіхінону на органолептичні та фізико-хімічні властивості емульсійного крему / І.С. Гонта, О.М. Куник, Д.Г. Сарібєкова: тези доповідей IІ Всеукраїнської науково-практичної конференції [«Стан і перспективи розвитку хімічної, харчової та парфумерно-косметичної галузей промисловості»], (Херсон, 22 – 23 травня 2018 р.). – Херсонський національний технічний університет, 2018. – С. 64.
30. Димашок А.Ф. Дослідження впливу хлориду натрію на в’язкість лауретсульфату натрію / А.Ф. Димашок, Р.В. Гаргаун, О.М. Куник, Д.Г. Сарібєкова: тези доповідей IІ Всеукраїнської науково-практичної конференції [«Стан і перспективи розвитку хімічної, харчової та парфумерно-косметичної галузей промисловості»], (Херсон, 22 – 23 травня 2018 р.). – Херсонський національний технічний університет, 2018. – С. 67 – 68.
31. Попова З.М. Дослідження реологічних властивостей гіалуронової кислоти / З.М. Попова, О.М. Куник, Д.Г. Сарібєкова: тези доповідей IІ Всеукраїнської науково-практичної конференції [«Стан і перспективи розвитку хімічної, харчової та парфумерно-косметичної галузей промисловості»], (Херсон, 22 – 23 травня 2018 р.). – Херсонський національний технічний університет, 2018. – С. 90.
32. Попова З.М. Дослідження зволожуючих властивостей гіалуронової кислоти / З.М. Попова, О.М. Куник, Д.Г. Сарібекова: матеріали ХIV Всеукраїнської наукової конференції студентів з розділу [«Харчові технології»], (Одеса, 18 – 20 квітня 2018 р.). – Одеська національна академія харчових технологій, 2018.
33. Гаргаун Р.В. Рослинні екстракти як об’єкти природної сировинної бази косметичної промисловості / Р.В. Гаргаун, О.М. Куник, Д.Г. Сарібєкова: матеріали ХIV Всеукраїнської наукової конференції студентів з розділу [«Харчові технології»], (Одеса, 18 – 20 квітня 2018 р.). – Одеська національна академія харчових технологій, 2018.
34. Гаргаун Р.В. Дослідження фізико-хімічних властивостей рослинних екстрактів – природних компонентів косметичних засобів / Р.В. Гаргаун, О.М. Куник, Д.Г. Сарібєкова: матеріали V міжнародної науково-практичної конференції [«Хімія, біо- і нанотехнології, екологія та економіка в харчовій і косметичній промисловості»], (Харків, 17 – 18 жовтня 2017 р.). – Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут», 2017. – С. 41 – 43.
35. Гнідець В.П. Модифіковані полісахариди в якості загусників для друкування активними барвниками целюлозомістких тканин / В.П. Гнидец, Пачкай А.В., О.В Скропишева// Тези доповідей III Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасний стан легкої і текстильної промисловості: інновації, ефективність, екологічність» (12-17 вересня 2017 р.): Херсон: Видавництво ХНТУ, 2017. – 162 с. -С. 79.
36. Гнідець В.П. Вплив концентрації стабілізатора пероксидного біління на білизну готової мички / В.П. Гнидец, Лисенко В. А., О.В Скропишева, // Ресурсозберігаючі технології легкої, текстильної і харчової промисловості: збірник тез доповідей Всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції молодих вчених та студентів, 16-17 листопада 2017 р. – Хмельницький : ХНУ, 2017. –С. 92-94.
37. Кулігін М. Л. Розробка технології суміщеного відбілювання і фарбування при низькій температурі целюлозвміщуючих тканин / Кулігін М.Л., Скропишева О. В., Гнідець В.П., Копил І.С.: Міжнародна науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених. [«Молодь – науці і виробництву – 2018. Інноваційні технології легкої промисловості »], (Херсон, 17 – 18 травня 2018 р.– С. 78-79.
38. Гнидец В.П. Розробка технології опорядження вовняних тканин / Гнідець В.П., Скропишева О.В., Лигун В.В.: Міжнародна науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених. [«Молодь – науці і виробництву – 2018. Інноваційні технології легкої промисловості »], (Херсон, 17 – 18 травня 2018 р.– С. 92.
39. Скропишева О.В. Стабілізуюча дія на розчини пероксиду водню органічних стабілізаторів різної природи / В.П. Гнидец, А.В. Пачкай, О.В Скропишева, М. Л. Кулігін // Ресурсозберігаючі технології легкої, текстильної і харчової промисловості: збірник тез доповідей Всеукраїнської науково-практичної Інтенет-конференції молодих вчених та студентів, 16-17 листопада 2017 р. – Хмельницький : ХНУ, 2017. –С. 94-96.
40. Кудельська А. В. Вплив рН середовища на реологічні та тиксотропні властивості гелів карагенану / Кудельська А. В., Скропишева О. В., Кулігін М. В., Гнідець В. П.: Ресурсозберігаючі технології легкої, текстильної і харчової промисловості: збірник тез доповідей Всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції молодих вчених та студентів, 16-17 листопада 2017 р. – Хмельницький : ХНУ, 2017. –С. 219-221.
41. Гнідець В.П. Дослідження впливу стабілізаторів різної природи на стійкість розчинів пероксиду водню. / Гнідець В.П., Скропишева О.В., Кулігін М.Л., Пачкай. А.В.: Матеріали ІV Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів «Науково-практичні розробки молодих учених в хімічній, харчовій та парфумерно-косметичній галузях промисловості», 30-31 жовтня 2017 р. Херсон: Видавництво ХНТУ, 2017. – С.25-26.
42. Скропишева О.В. Використання ферментів на основі целюлази для підвищення гігроскопічних властивостей тканин, відбілених при низькій температурі / Гнідець В.П., Скропишева О.В., Пачкай. А.В. : Матеріали ІV Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів «Науково-практичні розробки молодих учених в хімічній, харчовій та парфумерно-косметичній галузях промисловості», 30-31 жовтня 2017 р. Херсон: Видавництво ХНТУ, 2017. С.28-30.
43. Скропишева О. В. Дослідження реологічних властивостей карагенану / Скропишева О. В., Гнідець В.П., Кулігін М.Л., Кудельська А.В.: Матеріали ІV Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів «Науково-практичні розробки молодих учених в хімічній, харчовій та парфумерно-косметичній галузях промисловості», 30-31 жовтня 2017 р. Херсон: Видавництво ХНТУ, 2017.. – С. 72-73.
44. Скропишева О.В Дослідження впливу мінеральної олії на стабільність емульсійного крему, збагаченого аскорбіновою кислотою / Скропишева О. В., Чеснок О.Ю.: Матеріали ІV Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів «Науково-практичні розробки молодих учених в хімічній, харчовій та парфумерно-косметичній галузях промисловості», 30-31 жовтня 2017 р. Херсон: Видавництво ХНТУ, 2017. –С.62-64.
45. Скропишева О.В Дослідження молока питного з метою виявлення фальсифікації / Скропишева О. В., Гнідець В.П., Кудельська А.В.: Тези доповідей всеукраїнської науково-практичної конференції студентів та молодих учених. «Дослідження якості вітчизняних товарів і послуг та їх відповідність національним нормативним документам» (15-17 травня 2018 р.): Херсон: Видавництво ХНТУ, 2018. – С. 77-78.
46. Кудельська А.В., Скропишева О.В., Кулігін М.Л. Визначення органолептичних показників та чистоти молока питного Тези доповідей всеукраїнської науково-практичної конференції студентів та молодих учених. «Дослідження якості вітчизняних товарів і послуг та їх відповідність національним нормативним документам» (15-17 травня 2018 р.): Херсон: Видавництво ХНТУ, 2018. – С. 74-76.
47. Скропишева О.В. Дослідження синергічного ефекту при використанні композицій камедей / Скропишева О. В., Гнідець В.П., Кулігін М.Л., Карпова Я.О.: Матеріали ІІ Всеукраїнської наукової конференції [«Стан і перспективи розвитку хімічної, харчової та парфумерно-косметичної галузей промисловості»], (Херсон, 22 – 23 травня 2018 р. – С. 70-72.
48. Кулігін М. Л. Вибілювання целюлозомістких текстильних матеріалів за без силікатною технологією / Кулігін М.Л., Скропишева О. В., Гнідець В.П., Криворучко М.Є.: Матеріали ІІ Всеукраїнської наукової конференції [«Стан і перспективи розвитку хімічної, харчової та парфумерно-косметичної галузей промисловості»], (Херсон, 22 – 23 травня 2018 р.– С. 44.
49. Скропишева О.В. Експертиза якісних показників молока вітчизняних виробників /Скропишева О. В., Гнідець В.П., Кулігін М.Л., Кудельська А.В Матеріали ІІ Всеукраїнської наукової конференції [«Стан і перспективи розвитку хімічної, харчової та парфумерно-косметичної галузей промисловості»], (Херсон, 22 – 23 травня 2018 р.– С.106-107.
50. Скропишева О.В. Експертиза можливої фальсифікації якісних показників молока вітчизняних виробників /Скропишева О.В., Гнідець В.П., Кулігін М.Л., Кудельська А.В Матеріали ІІ Всеукраїнської наукової конференції [«Стан і перспективи розвитку хімічної, харчової та парфумерно-косметичної галузей промисловості»], (Херсон, 22 – 23 травня 2018 р.– С.108-109.
51. Кулігін М. Л Дослідження впливу структуроутворювачів, загущувачів, волого утримуючих агентів на консистенцію плодово-ягідного морозива / Кулігін М.Л., Скропишева О.В., Гнідець В.П., Баскова І.: Матеріали ІІ Всеукраїнської наукової конференції [«Стан і перспективи розвитку хімічної, харчової та парфумерно-косметичної галузей промисловості»], (Херсон, 22 – 23 травня 2018 р.
52. Любашов П.П. Синтез ксантинопиримидинов и их взаимодействие с замещенными гидразина / Любашов П.П., Резниченко Е.А., Повстяной В.М. // Матеріали ІІ Всеукраїнської наукової конференції [«Актуальні задачі хімії: дослідження та перспективи»] – Житомир. - ЖДУ. 16 травня 2018 р. – C. 229.
53. Любашов П.П. Синтез биоактивных аналогов антрахиноновых красителей / Любашов П.П., Бовтун А.О., Повстяной В.М. // Матеріали ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції. [«Стан і перспективи розвитку хімічної, харчової та парфумерно-косметичної галузей промисловості»] – Херсон. - ХНТУ. 22-23 травня 2018 р. – C. 25.
54. Гнідець В.П. Дослідження піноутворюючої здатності розчинів поверхнево-активних речовин – складових шампунів. /Скропишева О.В., Гнідець В.П., Іщенко Д.Р. Матеріали ІІ Всеукраїнської наукової конференції [«Стан і перспективи розвитку хімічної, харчової та парфумерно-косметичної галузей промисловості»], (Херсон, 22 – 23 травня 2018 р.– С.69.
55. Юрова Т.А Технології сульфування сополімеру в виробництві сильно кислотних катіонітів / Т.А. Юрова, О.М.Каретна // Збірка тез доповідей учасників VII Міжнародної конференції студентів, аспірантів та молодих вчених з хімії та хімічної технології. Київ (11 – 13 квітня 2018 р.), НТУУ КПІ, 2018.– С. 74.
56. Юрова Т.А Модифікація карбамідо-формальдегідних смол з метою використання в виробництві композиційних текстильних матеріалів / Т.А. Юрова, Ф.В. Аверін // Матеріали міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених [«Молодь – науці і виробництву – 2018: Інноваційні технології легкої промисловості»]. Херсон, ХНТУ, 2018.– С. 30-32.
57. Юрова Т.А Каталізатори синтезу ізоамілацетату / А.О. Кирюшин, Т.А. Юрова // Матеріали IV Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів [«Науково-практичні розробки молодих учених в хімічній, харчовій та парфумерно-косметичній галузях промисловості»]. Херсон, ХНТУ, 2017.– С. 8-9.
58. Юрова Т.А Застосування барвників в харчовій промисловості / В.В. Пойда, Т.А. Юрова // Матеріали IV Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів [«Науково-практичні розробки молодих учених в хімічній, харчовій та парфумерно-косметичній галузях промисловості»]. Херсон, ХНТУ, 2017.– С. 35-36.
59. Юрова Т.А Проблеми синтезу харчових барвників / З.М. Попова, Т.А. Юрова // Матеріали IV Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів [«Науково-практичні розробки молодих учених в хімічній, харчовій та парфумерно-косметичній галузях промисловості»]. Херсон, ХНТУ, 2017.– С. 37.
60. Юрова Т.А Аналіз факторів формування показників якості та безпеки йогурта / Т.А. Юрова, Т.В. Куриленко // Матеріали IV Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів [«Науково-практичні розробки молодих учених в хімічній, харчовій та парфумерно-косметичній галузях промисловості»]. Херсон, ХНТУ, 2017.– С. 74-75.
61. Юрова Т.А.Запровадження системи НАССР на підприємствах харчової промисловості України / Т.А. Юрова, Т.В. Куриленко // Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів і молодих учених [«Дослідження якості вітчизняних товарів і послуг та їх відповідності націоальним нормативним документам»]. Херсон, ХНТУ: ВидавництвоФОП Вишмерський В.С., 2018.– С. 19-21.
62. Юрова Т.А. Технологія виробництва поверхнево-активних речовин на основі реакції оксиетилювання / Т.А. Юрова, Ф.В.Аверін // Матеріали ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції [«Стан і перспективи розвитку хімічної, харчової та парфумерно-косметичної галузей промисловості»]. Херсон, ХНТУ, 2018.– С. 32-33.
63. Юрова Т.А. Вплив почтової сировини на якість і безпеку йогурту / Т.А. Юрова, Г.А.Гром // Матеріали ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції [«Стан і перспективи розвитку хімічної, харчової та парфумерно-косметичної галузей промисловості»]. Херсон, ХНТУ, 2018.– С. 112-114.