Structure / Кафедри університету / Хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції / Наукова робота / Публікації зі студентами 2018-2019 навчальний рік |
Публікації зі студентами 2018-2019 навчальний рік
2018-2019
Статті
1. Saribekova D. Application of cationic polymers in technologies for finishing of textile materials / D. Saribekova, A. Kunik, R. Servetnik // Advanced polymer materials and technologies: theory and practice. Multi-authored monograph: edited by Plavan V.P., Liashok I.O., Ishchenko O.V. – 2018. – 208 р. – P. 59 – 63.
2. Гнідець В.П. Е нзимні препарати для процесів розшліхтовування целюлозних тканин / В.П. Гнідець, О.В. Скропишева, Т.І Бойчевська // Перспективні полімерні матеріали та технології. Монографія.–К: КНУТД, 2015. – 452 с. – С. 228 – 230.
3. Гаргаун Р.В. Дослідження впливу силіконів на властивості косметичних емульсій прямого типу / Гаргаун Р.В., Куник О.М., Сарібєкова Д.Г., Попова З.М. // Вісник Хмельницького національного університету. – 2019. – №5. – С. 94 – 98.
4. Кондя О.С. Екстрагування антоціанів з горобини чорноплідної / Кондя О.С., Салєба Л.В. // Вісник Херсонського національного технічного університету. – 2019. – № 1(68). – С. 99-104.
5. Салєба Л.В. Ідентифікаційна експертиза безалкогольних напоїв / Салєба Л.В., Єщенко К.О. // Вісник Херсонського національного технічного університету. – 2019. – № 2(69). – С. 126-133.
Тези
1. Oleh Kondia. Improvement the technology of anthocyanins extraction / Oleh Kondia, Lyudmila Saleba // 2nd Annual EastWest Chemistry Conference 2018. – Lviv, Ukraine, 10-12 оctober 2018. – р.180.
2. Кондя О.С. Оптимізація процесу екстрагування антоціанів. / О.С. Кондя, Л.В. Салєба, А.О. Кирюшин // Матеріали VІ Міжнародної науково-практичної конференції [«Хімія, Біо- і Нанотехнології, Екологія та Економіка в Харчовій та Косметичній Промисловості»], – Харьков. – НТУ «ХПІ», 1-2 листопада 2018 р. – С.102 – 104.
3. Салєба Л. Вибір методик для визначення вмісту антоціанів / Л. Салєба, В. Пивовар // Матеріали ІІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції “Актуальні проблеми хімії та хімічної технології”, 21 – 22 листопада 2018 р. – К.: НУХТ, 2018 р. – С. 125 – 127.
4. Салєба Л. Дослідження впливу екстрагенту на термостабільність антоціанів / Л. Салєба, О. Кондя // Матеріали ІІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції “Актуальні проблеми хімії та хімічної технології”, 21 – 22 листопада 2018 р. – К.: НУХТ, 2018 р. – С. 150 – 151.
5. Кондя О.С. Визначення впливу рН на термостабільність та оптичні властивості антоціанів винограду в спиртах / О.С. Кондя, Л.В. Салєба, В.В. Пивовар // Матеріали V Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів [«Науково-практичні розробки молодих учених в хімічній, харчовій та парфумерно-косметичній галузях промисловості»] – Херсон, ХНТУ, 22 – 23 листопада 2018 р. – C. 100 – 101.
6. Сліпенко В.В. Дослідження технології екстрагування похідних хлорофілу з кропиви / В.В. Сліпенко, Л.В. Салєба // Матеріали V Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів [«Науково-практичні розробки молодих учених в хімічній, харчовій та парфумерно-косметичній галузях промисловості»] – Херсон, ХНТУ, 22 – 23 листопада 2018 р. – C. 84 – 85.
7. Водяницька З.М. Кваліметрична ідентифікація молока / З.М. Водяницька, В.В. Гукова, Д.С. Шарова, Л.В. Салєба // Матеріали V Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів [«Науково-практичні розробки молодих учених в хімічній, харчовій та парфумерно-косметичній галузях промисловості»] – Херсон, ХНТУ, 22 – 23 листопада 2018 р. – C. 91 – 93.
8. Гром Г.А. Кваліметрична ідентифікація хліба / Г.А. Гром, Н.Р. Чабанова, Л.В. Салєба // Матеріали V Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів [«Науково-практичні розробки молодих учених в хімічній, харчовій та парфумерно-косметичній галузях промисловості»] – Херсон, ХНТУ, 22 – 23 листопада 2018 р. – C. 95 – 97.
9. Салєба Л.В. Визначення показників якості безалкогольних газованих напоїв / Л.В. Салєба, К.О. Єщенко // Матеріали Всеукраїнської студентської науково-практичної конференції [«Актуальні питання харчової промисловості та перспективи розвитку галузі»] – Херсон, Херсонський державний аграрний університет, 14 травня 2019 р.
10. Сліпенко В.В. Оцінка якості і безпеки меду різного виду / В.В. Сліпенко, Л.В. Салєба, Д.Г. Сарібєкова // Матеріали V Всеукраїнської ювілейної науково-практичної конференції студентів і молодих учених, присвяченої 60-річчю ХНТУ [«Системи державного контролю якості на підприємствах різних галузей господарювання»] – Херсон: Видавництво ФОП Вишемирський В. С., 15 – 17 травня 2019. – C.107.
11. Горелікова Л.М. Використання рослинних барвників для художнього оформлення текстильних матеріалів / Л.М. Горелікова, Л.В. Салєба, Д.Г. Сарібєкова // Матеріали міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених [«Молодь – науці і виробництву – 2019: Інноваційні технології легкої промисловості»] – Херсон, ХНТУ, 16 – 17 травня 2019 р. – C. 148.
12. Казакова М.А. Дослідження екстрактів хлорофілу з різної сировини / М.А. Казакова, Л.В. Салєба // Матеріали III Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів [«Стан і перспективи розвитку хімічної, харчової та парфумерно-косметичної галузей промисловості»] – Херсон, ХНТУ, 5 – 6 червня 2019 р. – C. 51.
13. Салєба Л.В. Використання композицій гідроколоїдів для молочних коктейлів / Л.В. Салєба, К.А. Шептунова // Матеріали III Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів [«Стан і перспективи розвитку хімічної, харчової та парфумерно-косметичної галузей промисловості»] – Херсон, ХНТУ, 5 – 6 червня 2019 р. – C. 63.
14. Салєба Л.В. Ідентифікація і методи виявлення фальсифікації соків / Л.В. Салєба, І.О. Жебраківська // Матеріали III Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів [«Стан і перспективи розвитку хімічної, харчової та парфумерно-косметичної галузей промисловості»] – Херсон, ХНТУ, 5 – 6 червня 2019 р. – C. 90.
15. Любашов П.П. Деструкция пиримидинового кольца в жестких условиях реакции аминолиза / Любашов П.П., Бовтун А.А., Повстяной В.М. // VІ Міжнародна науково-практична конференція [«Хімія, біо- та нанотехнології, екологія та економіка в харчовій та косметичній промисловості»] – Харьков. - ХПІ – 1-2 листопада 2018 г. – С. 9.
16. Любашов П.П. Синтез и свойства аналогов антрахиноновых красителей / Любашов П.П., Бовтун А.А., Повстяной В.М. // V Всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених і студентів [«Науково-практичні розробки молодих учених в хімічній, харчовій та парфумерно-косметичній галузях промисловості»]. – Херсон. ХНТУ. – 22-23 листопада 2018. С.21.
17. Юрова Т.А. Застосування амінокислот в якості N-нуклеофілів при анелюванні імідазольного циклу / Юрова Т.А., Доценко А.В., Повстяной В.М. // Матеріали ІІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції. [«Стан і перспективи розвитку хімічної, харчової та парфумерно-косметичної галузей промисловості»] – Херсон. - ХНТУ. 5-6 червня 2019 р. – C. 14.
18. Андріященко А.А. Застосування хімічних консервантів в харчовій промисловості / Андріященко А.А., Юрова Т.А., Повстяной В.М. // Матеріали ІІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції. [«Стан і перспективи розвитку хімічної, харчової та парфумерно-косметичної галузей промисловості»] – Херсон. - ХНТУ. 5-6 червня 2019 р. – C. 40.
19. Гнідець В.П. Водорозчинні полімери в якості ПАР-полімерів для екологічно чистих сільськогосподарських технологій / В.П. Гнідець,. О.В Скропишева, Ю.Г. Сарібекова, Л.А. Данкевич, В.П. Патика // «Сучасні проблеми природничих наук: теорія практика, освітні новації»: ІІІ Міжнародна науково-практична конференція. (Ніжин, 18-19 жовтня 2018 року). – Ніжин, 2018. – с. 289-291.
20. Скропышева О.В Сравнительній анализ содержания аскорбиновой кислоты в апельсинових соках / Е.В Скропишева., В.П. Гнидец, М.Л. Кулигин, Д.Р. Ищенко // «Сучасні проблеми природничих наук: теорія практика, освітні новації»: ІІІ Міжнародна науково-практична конференція. (Ніжин, 18-19 жовтня 2018 року). – Ніжин, 2018. – с. 315-317.
21. Гнідець В.П. Складові шампунів та їх вплив на якість миючого засобу / В.П. Гнідець, О.В Скропишева, Д.Р. Іщенко // «Актуальні проблеми хімії та хімічної технології»: Матеріали ІІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції. (Київ, НУХТ 21 – 22 листопада 2018 р.). – Київ, 2018. – С.106-107.
22. Скропишева О.В Вибір та обґрунтування методу визначення амінокислот в продуктах дитячого харчування/ О.В Скропишева, В.П Гнідець, В.А. Лисенко // «Актуальні проблеми хімії та хімічної технології»: Матеріали ІІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції. (Київ, НУХТ 21 – 22 листопада 2018 р.). – Київ, 2018. – С.106-107.
23. Скропишева О.В Аналітичний контроль амінокислот у харчових продуктах / О.В. Скропишева, В.П. Гнідець, М.Л. Кулігін, Д.Р. Іщенко // Екологічні дослідження у вищих навчальних закладах: збірка наукових праць/за ред. М.М. Сидорович: I всеукраїнська науково-практична конференція з міжнародною участю. (Херсон: ФОП Вишемирський В.С., 2018 р.). – Херсон, 2018. – С.99-103.
24. Скропишева О.В. Дослідження впливу харчових кислот на реологічні властивості гелів ксантана / О.В Скропишева, В.П Гнідець,. В.В. Лигун // „Науково-практичні розробки молодих учених в хімічній, харчовій та парфумерно-косметичній галузях промисловості»: Матеріали V всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених та студентів. (Херсон, ХНТУ, 22-23 листопада 2018 року). – Херсон. 2018. – с.54-56.
25. Скропишева О.В. Дослідження залежності структурної в’язкості дисперсних систем на основі ксантана від його концентрації/ О.В Скропишева, В.П Гнідець,. Я.О. Карпова //„Науково-практичні розробки молодих учених в хімічній, харчовій та парфумерно-косметичній галузях промисловості»: Матеріали V всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених та студентів. (Херсон, ХНТУ, 22-23 листопада 20018 року). – Херсон. 2018. – с.72-73.
26. Востріков В.В. Ускоренные процессы подготовки целлюлозсодержащих тканей / В.В. Востріков, О.В Скропишева, В.П Гнідець// «Молодь – науці і виробництву – 2019. Іноваційні технології легкої промисловості»: Міжнародна науково-практична конференція. (Херсон, ХНТУ, 16-17 травня 2019 року). – Херсон. 2019. – с.38.
27. Шикуленко Ю.С. Дослідження синергічного ефекту при використанні суміші карагенану та камеді ріжкового дерева / Ю.С. Шикуленко, О.В Скропишева, В.П. Гнідець // «Стан і перспективи розвитку хімічної, харчової та парфумерно-косметичної галузей промисловості»: ІІІ всеукраїнська науково-практична конференція. (Херсон, ХНТУ, 5-6 червня 2019 року). – Херсон. 2019. – с.75-77.
28. Князєва Я.В. Дослідження впливу технологічних умов на активність альфа-амілази / Я.В Князєва, О.В Скропишева, В.П. Гнідець // «Стан і перспективи розвитку хімічної, харчової та парфумерно-косметичної галузей промисловості»: ІІІ всеукраїнська науково-практична конференція. (Херсон, ХНТУ, 5-6 червня 2019 року). – Херсон. 2019. – с.53-54.
29. Куриленко Т.В. Органолептична оцінка якості пива / Куриленко Т.В., Скропишева, В.П. Гнідець // «Стан і перспективи розвитку хімічної, харчової та парфумерно-косметичної галузей промисловості»: ІІІ всеукраїнська науково-практична конференція. (Херсон, ХНТУ, 5-6 червня 2019 року). – Херсон. 2019. – с.53-54.
30. Іщенко Д.Р. Зниження екологічного навантаження пестицидів на довкілля із застосуванням водорозчинних полімерів у якості поверхнево-активних речовин / Д.Р. Іщенко, С.І. Кузнєцов, В.П. Гнідець, О.В. Скропишева // «Новини науки ХХІ століття», частина 7: 24 Міжнародна науково-практична інтернет-конференція. el-conf.com.ua. (Вінниця, 23 листопада 2018 року). – Вінниця, 2018. – с. 47-49.
31. Шарова Т.С. Дослідження контрольних показників якості питного молока / Т.С. Шарова, В.П. Гнідець, О.В. Скропишева, М.Л. Кулігін // «Системи державного контролю якості на підприємствах різних галузей господарювання»: тези доповідей V Всеукраїнської науково-практичної конференції присвяченої 60-річчю ХНТУ. (Херсон, ХНТУ, 15-17 травня 2019 року). – Херсон. 2019. – с.15-16.
32. Куриленко Т.В. Дослідження впливу рН середовища на технологічні властивості гелів карагенану / Т.В.Куриленко, В.П. Гнідець, О.В. Скропишева, М.Л. Кулігін // «Системи державного контролю якості на підприємствах різних галузей господарювання»: тези доповідей V Всеукраїнської науково-практичної конференції присвяченої 60-річчю ХНТУ. (Херсон, ХНТУ, 15-17 травня 2019 року). – Херсон. 2019. – с.95-96.
33. Іщенко Д.Р. Застосування водорозчинних полімерів у якості поверхнево-активних речовин для виробництва екологічно-чистих харчових продуктів / Д.Р. Іщенко, В.П. Гнідець, О.В. Скропишева // «Актуальні питання харчової промисловості та перспективи розвитку галузі»: Всеукраїнська студентська науково-практична конференція. (Херсон, ХДСУ, 14 травня 2019 р.). – Херсон. 2019.
34. Князєва Я.В. Обгрунтування та вибір методу аналізу вмісту амінокислот у продуктах дитячого харчування / Я.В. Князєва, О.В Скропишева, В.П. Гнідець //«Актуальні питання харчової промисловості та перспективи розвитку галузі»: Всеукраїнська студентська науково-практична конференція. (Херсон, ХДСУ, 14 травня 2019 р.). – Херсон. 2019.
35. Шарова Т.С. Виявлення можливостей фальсифікації молока / Т.С. Шарова, В.П. Гнідець, О.В. Скропишева, М.Л. Кулігін //«Актуальні питання харчової промисловості та перспективи розвитку галузі»: Всеукраїнська студентська науково-практична конференція. (Херсон, ХДСУ, 14 травня 2019 р.). – Херсон. 2019.
36. Гаргаун Р.В. Дослідження впливу силіконів на органолептичні властивості косметичних емульсій / Гаргаун Р.В., Ляховський Д.С., Куник О.М., Сарібєкова Д.Г.: Матеріали VI Міжнародної науково-практичної конференції з розділу [«Хімія, біо- і нанотехнології, екологія та економіка в харчовій і косметичній промисловості»], (Харків, 1 – 2 листопада 2018р.). – Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут», 2018.
37. Гаргаун Р.В. Дослідження впливу хлориду натрію на в’язкість лауретсульфату натрію / Гаргаун Р.В., Куник О.М., Сарібєкова Д.Г., Димашок А.Ф.: Тези доповідей IІ Всеукраїнської науково-практичної конференції [«Стан і перспективи розвитку хімічної, харчової та парфумерно-косметичної галузей промисловості»], (Херсон, 22 – 23 травня 2018 р.). – Херсонський національний технічний університет, 2018.
38. Гаргаун Р.В. Дослідження впливу силіконів на реологічні властивості косметичних емульсій / Гаргаун Р.В., Ляховський Д.С., Куник О.М., Сарібєкова Д.Г.: Матеріали ІІІ Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції [«Актуальні проблеми хімії та хімічної технології»], (Київ, 21 – 22 листопада 2018 р.). – Національний університет харчових технологій, 2018.
39. Гаргаун Р.В. Дослідження впливу поліорганосилоксанів на сенсорні характеристики косметичних емульсій / Гаргаун Р.В., Ляховський Д.С., Куник О.М., Сарібєкова Д.Г.: Матеріали V Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів [«Науково-практичні розробки молодих учених в хімічній, харчовій та парфумерно-косметичній галузях промисловості»], (Херсон, 22 – 23 Листопада 2018 р.). – Херсонський національний технічний університет, 2018.
40. Юрова Т.А. Аналіз сучасного ринку варених ковбасних виробів / Т.А. Юрова, З.М. Водяницька // Матеріали ІІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції [«Стан і перспективи розвитку хімічної, харчової та парфумерно-косметичної галузей промисловості»]. Херсон, ХНТУ, 2019.– С. 80.
41. Юрова Т.А. Удосканалення технології прогартовування в виробництві двоокису титану / Т.А. Юрова, А.В. Мельничук // Матеріали ІІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції [«Стан і перспективи розвитку хімічної, харчової та парфумерно-косметичної галузей промисловості»]. Херсон, ХНТУ, 2019.– С. 13-14.
42. Юрова Т.А. Вимоги до якості двоокису титану при використанні в косметичній галузі / Т.А. Юрова, К.О. Кошка // Матеріали ІІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції [«Стан і перспективи розвитку хімічної, харчової та парфумерно-косметичної галузей промисловості»]. Херсон, ХНТУ, 2019.– С. 81.
43. Юрова Т.А. Вплив теплової обробки на фізичні властивості молока / З.М. Водяницька, Т.А. Юрова // Матеріали V Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів [«Науково-практичні розробки молодих учених в хімічній, харчовій та парфумерно-косметичній галузях промисловості»]. Херсон, ХНТУ, 2018.– С. 43-44.
44. Юрова Т.А. Застосування двоокису титану в якості харчового барвника / К.О. Кошка, Т.А. Юрова // Матеріали V Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів [«Науково-практичні розробки молодих учених в хімічній, харчовій та парфумерно-косметичній галузях промисловості»]. Херсон, ХНТУ, 2018.– С. 50-51.
45. Юрова Т.А Застосування активаційних параметрів реакції при розробці технології галогенування вуглеводнів / Т.А. Юрова, Ф.В. Аверін // Матеріали III Всеукраїнської науково-практичної конференції [«Актуальні проблеми хімії та хімічної технології»]. Київ, НУХТ, 2018 .– С. 58-59.
46. Сарібєкова Д.Г. Розробка рецептури рідкого мила для рук / Д.Г. Сарібєкова, О.М. Куник, О.М. Кульчицька: VІ Міжнародна науково-практична конференція [«Хімія, Біо- і Нанотехнології, Екологія та Економіка в Харчовій та Косметичній Промисловості»], (1 – 2 листопада). – Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут», 2018. – С. 15 – 16.
47. Коваль А.В. Придание пятнозащитной отделки льняной ткани скатертного ассортимента / А.В. Коваль, А.Н. Куник, Л.В. Салеба, Д.Г. Сарибекова: Міжнародна науково-технічна конференція [«Інженерія та технології: наука, освіта, виробництво»], (Луцьк, 15 – 16 листопада 2018 р.). – Луцький національний технічний університет, 2018. – С. 125 – 126.
48. Лигун В.В. Визначення впливу катіонних полімерів на критичну поверхневу енергію текстильного матеріалу / В.В. Лигун, О.М. Куник, Д.Г. Сарібєкова: Міжнародна науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених [«Молодь – науці і виробництву – 2019: Інноваційні технології легкої промисловості»], (Херсон, 16 – 17 травня). – Херсонський національний технічний університет, 2019. – С. 93.
49. Антоненко Д.Д. Дослідження схильності до гідролізу різних груп активних барвників / Д.Д. Антоненко, О.М. Куник, Д.Г. Сарібєкова: Міжнародна науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених [«Молодь – науці і виробництву – 2019: Інноваційні технології легкої промисловості»], (Херсон, 16 – 17 травня). – Херсонський національний технічний університет, 2019. – С. 22.
50. Куник О. Розробка рецептури твердого крем-мила зі зволожуючими властивостями / О. Куник, Д. Сарібєкова, О. Кульчицька: Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція [«Актуальні проблеми хімії та хімічної технології»], (Київ, 21 – 22 листопада). – Національний університет харчових технологій, 2018. – С. 122 – 123.
51. Коваль А.В. Дослідження впливу гідрофобізуючих препаратів в композиції з термореактивними смолами на протизабруднюючі властивості тканин / А.В. Коваль, О.М. Куник, Д.Г. Сарібєкова: V Всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених і студентів [«Науково-практичні розробки молодих учених в хімічній, харчовій та парфумерно-косметичній галузях промисловості»], (Херсон, 22 – 23 листопада). – Херсонський національний технічний університет, 2018. – С. 29 – 30.
52. Кульчицька О.М. Дослідження впливу концентрації пережиру на фізико-хімічні показники твердого мила / О.М. Кульчицька, О.М. Куник, Д.Г. Сарібєкова: V Всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених і студентів [«Науково-практичні розробки молодих учених в хімічній, харчовій та парфумерно-косметичній галузях промисловості»], (Херсон, 22 – 23 листопада). – Херсонський національний технічний університет, 2018. – С. 74 – 75.
53. Пуляєв Я.О. Вдосконалення технології надання бавовняним тканинам оливовідштовхувальних властивостей / Я.О. Пуляєв, О.М. Куник, Д.Г. Сарібєкова: V Всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених і студентів [«Науково-практичні розробки молодих учених в хімічній, харчовій та парфумерно-косметичній галузях промисловості»], (Херсон, 22 – 23 листопада). – Херсонський національний технічний університет, 2018. – С. 36.
54. Куник О.М. Антибіотики у продуктах бджільництва / О.М. Куник, Д.Г. Сарібєкова, Ю.В. Чміленко: V Всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених і студентів [«Науково-практичні розробки молодих учених в хімічній, харчовій та парфумерно-косметичній галузях промисловості»], (Херсон, 22 – 23 листопада). – Херсонський національний технічний університет, 2018. – С. 51 – 53.
55. Савінюк А.О. Технологічна експертиза томатної пасти / А.О. Савінюк, О.М. Куник, Д.Г. Сарібєкова: матеріали V Всеукраїнської ювілейної науково-практичної конференції студентів і молодих учених, присвяченої 60-річчю ХНТУ [«Системи державного контролю якості на підприємствах різних галузей господарювання»], (Херсон, 15-17 травня). – Херсонський національний технічний університет, 2019. – С. 13 – 15.
56. Воронова О.Е. Визначення впливу тонізуючого лосьйону на зволожуючу дію косметичного крему / О.Е. Воронова, О.М. Куник, Д.Г. Сарібєкова: матеріали ІІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції [«Стан і перспективи розвитку хімічної, харчової та парфумерно-косметичної галузей промисловості»], (Херсон, 5 – 6 червня). – Херсонський національний технічний університет, 2019. – С. 45 – 46.
57. Воронова О.Е. Отримання гідролату зеленого чаю методом парової дистиляції / О.Е. Воронова, О.М. Куник, Д.Г. Сарібєкова: матеріали ІІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції [«Стан і перспективи розвитку хімічної, харчової та парфумерно-косметичної галузей промисловості»], (Херсон, 5 – 6 червня). – Херсонський національний технічний університет, 2019. – С. 47 – 48.
58. Цоцко Н.В. Дослідження косметичних властивостей рослинних олій, отриманих методом холодного пресування / Н.В. Цоцко, О.М. Куник, Д.Г. Сарібєкова: матеріали ІІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції [«Стан і перспективи розвитку хімічної, харчової та парфумерно-косметичної галузей промисловості»], (Херсон, 5 – 6 червня). – Херсонський національний технічний університет, 2019. – С. 73 – 75.
59 Чабанова Н.Р. Організація контролю якості виробництва нерафінованої гарбузової олії першого віджиму / Н.Р. Чабанова, О.М. Куник, Д.Г. Сарібєкова: матеріали ІІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції [«Стан і перспективи розвитку хімічної, харчової та парфумерно-косметичної галузей промисловості»], (Херсон, 5 – 6 червня). – Херсонський національний технічний університет, 2019. – С. 92 – 94.
60. Гнідець В.П. Застосування модифікованих полісахаридів для процесів друкування активними барвниками /В.П Гнідець,. О.В Скропишева, В.В. Лигун //„Науково-практичні розробки молодих учених в хімічній, харчовій та парфумерно-косметичній галузях промисловості»: Матеріали V всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених та студентів. (Херсон, ХНТУ, 22-23 листопада 2018 року). – Херсон. 2018. – с.31-32.