Головна

Structure / Кафедри університету / Фінансів, обліку та оподаткування / Новини кафедри / Профорієнтаційний захід кафедри фінансів, банківської справи та страхування

Профорієнтаційний захід кафедри фінансів, банківської справи та страхування

В рамках реалізації державної програми «Фінансова грамотність» 24 березня 2021 року, на запрошення керівництва Херсонського ліцею журналістики, бізнесу і права, відбулася зустріч доцента кафедри фінансів, банківської справи та страхування Бездітка Юрія Михайловича з учнями 11 класу.

Відбулася цікава розмова, яка стосувалася ролі грошей в економіці країни, їхнього впливу на перебіг економічних процесів в суспільстві. Значну увагу було приділено історії виникнення грошей та перспективам їхнього розвитку в майбутньому в сучасних умовах світової глобалізації та інтенсифікації інтеграційних процесів. Гаряча дискусія розгорілася стосовно оцінки позитивних та негативних наслідків застосування грошей як на загальнодержавному та світовому рівнях, так і на рівні окремих громадян.

В кінці зустрічі Юрій Михайлович відповів на запитання, які цікавлять майбутніх абітурієнтів, та запросив їх на навчання до Херсонського національного технічного університету.