Structure / Кафедри університету / Food technologies / Новини кафедри / Підвищення кваліфікації викладачів кафедри харчових технологій - «Академічна доброчесність: онлайн-курс для викладачів» |
Підвищення кваліфікації викладачів кафедри харчових технологій - «Академічна доброчесність: онлайн-курс для викладачів»
Зубкова Катерина Віталіївна, к.т.н., доцент кафедри харчових технологій, успішно закінчила курс «Академічна доброчесність: онлайн-курс для викладачів» через платформу масових відкритих онлайн-курсів Prometheus та отримала сертифікат від 11.09.2021. Курс розроблено відповідно до сучасної державної освітньої політики, стратегії реформування освіти в Україні та Порядку підвищення кваліфікації педагогічних і науково-педагогічних працівників (Постанова КМУ від 21 серпня 2019 р. № 800 зі змінами та доповненнями від 27 грудня 2019 р. № 1133.) за сприянням Американською Радою з міжнародної освіти: ACTR/ACCELS та “Ініціативи академічної доброчесності та якості освіти - Academic IQ”.На курсі Зубкова Катерина Віталіївна змогла ознайомитись з основними принципами розробки та впровадження механізмів забезпечення академічної доброчесності в університетах, вивчити успішні досвіди українських ВНЗ із розробки регулятивних процедур для контролю над дотриманням норм академічної доброчесності та ознайомитись з альтернативною практикою формування нової академічної культури відповідно до світових норм академічної доброчесності. Лише якісна освіта побудована на засадах академічної доброчесності!https://courses.prometheus.org.ua:18090/downloads/e68b7e3223a145e99199cf8ef3bdf73b/Certificate.pdf