Головна

Structure / Кафедри університету / Food technologies / Новини кафедри / V Міжнародна науково-практична конференція «Якість і безпека харчових продуктів» у Національному університеті харчових технологій

V Міжнародна науково-практична конференція «Якість і безпека харчових продуктів» у Національному університеті харчових технологій

Викладачі кафедри харчових технологій доцент Мамай О.І, професор Кузьміна Т.О., студент групи 4ХТв Гуртовий Б.І. взяли участь в V Міжнародній науково-практичній конференції «Якість і безпека харчових продуктів», яка відбулась у Національному університеті харчових технологій (м. Київ) 11-12 листопада 2021 року, де були представлені результати наукової роботи кафедри, пов’язані з розробкою системи НАССР при виробництві коньяків.

Під час роботи конференції розглянуто широке коло питань, а саме: процедури здійснення моніторингу та аналізу технологічних процесів харчових виробництв; організація ефективного проведення внутрішніх аудитів систем управління якістю та безпечністю; питання, які пов’язані з ідентифікацією та виявленням фактів фальсифікації харчової продукції, стан системи технічного регулювання в Україні тощо. Розглянуті питання сприятимуть підвищенню потенціалу фахівців у сфері якості та безпечності харчової продукції та налагодженню тісних взаємозв’язків нашого університету з іншими закладами вищої освіти і харчовими підприємствами.