Головна

Structure / Кафедри університету / Фінансів, обліку та оподаткування / Новини кафедри / Профорієнтаційний захід кафедри фінансів, обліку та оподаткування

Профорієнтаційний захід кафедри фінансів, обліку та оподаткування

В рамках профорієнтаційної роботи кафедри фінансів, обліку та оподаткування та з метою популяризації спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» серед майбутніх абітурієнтів, 20 січня 2022 року відбулася зустріч доцента кафедри Юрія БЕЗДІТКА з учнями 11 класу Херсонського ліцею журналістики, бізнесу і права.

На зустрічі Юрій Михайлович розповів майбутнім абітурієнтам про специфіку роботи фінансистів, їх місце в структурі професій економічного спрямування та особливу роль в розбудові народного господарства України. Крім того, в ході спілкування між науковцем та школярами було приділено значну увагу знанням та навикам, якими повинні володіти майбутні фахівці у галузі фінансів. Юрій Михайлович, як провідний викладач у сфері банківської справи, виклав своє бачення перспектив розвитку фінансової системи України та ключової ролі банків в її функціонуванні.

В кінці зустрічі Юрій Михайлович відповів на запитання, які цікавлять майбутніх абітурієнтів, та запросив їх на навчання на спеціальність 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» до Херсонського національного технічного університету.