Головна

Structure / Кафедри університету / Food technologies / Новини кафедри / Підвищення професійного досвіду викладача кафедри харчових технологій Зубкової Катерини Віталіївни

Підвищення професійного досвіду викладача кафедри харчових технологій Зубкової Катерини Віталіївни

Міністерство освіти і науки України за підтримки Google Україна задля розширення можливостей використання цифрових інструментів для організації дистанційного навчання й підвищення ефективності освітнього процесу організувало навчання в межах програми “Google Digital Tools for Education/Цифрові інструменти Google для освіти”.

Доцент кафедри харчових технологій Зубкова Катерина Віталіївна пройшла навчання з 25 липня до 14 серпня та дізналась як організувати ефективну взаємодію між учасниками освітнього процесу за допомогою цифрових інструментів Google, які особливості та переваги Google Workspace for Education, як працювати з обліковим записом закладу освіти на різних пристроях: за допомогою комп’ютера і мобільного пристрою.

Зубкова Катерина Віталіївна завершила навчання на двох рівнях: базовому і середньому.

Базовий рівень вивчення забезпечує вивчення організації ефективного освітнього процесу за допомогою мобільних пристроїв у будь-яких умовах і формах навчання.

Під час навчання для одержання середнього рівня, засвоєно можливості створення та підтримання персонального інформаційного середовища викладачем закладу освіти у вебпереглядачі Google Chrome, за допомогою будь-якої операційної системи персонального комп’ютера.

Особлива увага була приділена організації дистанційного навчання: як підготувати завдання у віртуальних кімнатах, зібрати студентські роботи, залучити до захищених відеозустрічей, організувати автоматичне імпортування оцінок, вести електронні журнали, надсилати звіти для опікунів, формувати звіти для керівництва, використовувати можливості різних пристроїв для захищеного освітнього процесу онлайн.

За підсумками навчання отримано сертифікати про успішне завершення курсів та виконання необхідного обсягу завдань згідно з вимогами Постанови Кабінету Міністрів України від 21.08.2019 №800.