Головна

Structure / Кафедри університету / Food technologies / Новини кафедри / Пишаємося професіоналізмом наших випускників!

Пишаємося професіоналізмом наших випускників!

Російська агресія забирає життя, дім, робочі місця, але не надію...

Повномасштабна війна росії проти України, окупація деяких міст півдня та сходу України, спричинила кризу у аграрній сфері та, як наслідок, у харчовій промисловості. Більшість плодово-овочевої сировини традиційно постачалася з півдня України, а в даний час Херсонщина знаходиться в окупації, Миколаївська область постійно піддається ракетним обстрілам з боку рф, внаслідок чого харчові підприємства також зазнали втрат: деякі підприємства були зруйновані, деякі змушені призупиняти виробництво. На даний час пошкоджено близько 5% земель сільськогосподарського призначення. Втрати доступних посівних площ - понад 25%, зрошуваних земель - понад 70%, ягідників – близько 25%, садів – 20%. Проте херсонські підприємці-винороби разом з собою евакуювали цілі підприємства. Château Kurin зазнало значних втрат — після російських обстрілів були зруйновані виробничі приміщення. Але, незважаючи на всі труднощі та втрати для бізнесу, засновники продемонстрували стійкість. Задля збереження виробництва компанія підписала контракти про перенесення частини виробництва до Вінниці.

Випускник кафедри харчових технологій, інженер-технолог Château Kurin Денис Халупенко та інші спеціалісти Château Kurin виразили свою вдячність викладачам кафедри харчових технологій Херсонського національного технічного університету за надані знання, які є найціннішим професійним скарбом, що дає змогу продовжити свою справу у будь-якій частині світу. Знання та професійні навички – це те, що не можуть забрати у нас загарбники! Це те, що дозволить відновити і прискорити розвиток харчової галузі Украйни після перемоги!

Пишаємось сміливістю і професіоналізмом наших випускників!

Відео і фотозвіт:

http://kntu.net.ua/ukr/Pro-universitet2/Novini-universitetu/PROFESIIONALIIZM-NASHIH-VIPUSKNIKIIV!

https://www.facebook.com/100057656251720/posts/pfbid05QaYJ1kcSkvBEo6B8fPBgdLTmXYdw7s2Waiu4m4F31SG6nsKi48cjvYeNALBbgsGl/?d=n

https://www.instagram.com/p/CjSikv2IBBQ/?igshid=YmMyMTA2M2Y=