Головна

Structure / Кафедри університету / Food technologies / Новини кафедри / Участь викладачів кафедри харчових технологій у онлайн-конференціі «Відбудова України: Перша конференція промисловців США та України»

Участь викладачів кафедри харчових технологій у онлайн-конференціі «Відбудова України: Перша конференція промисловців США та України»

24 січня 2023 року викладачі кафедри харчових технологій прийняли участь у онлайн-конференціі «Відбудова України: Перша конференція промисловців США та України».

Конференція організована УСПП спільно з Національною асоціацією виробників США.

National Association of Manutacturers - найбільша громадська організація, що обʼєднує переважно великі компанії-виробники США. Асоціація була заснована в 1895 році. Нині в асоціації перебуває 14000 компаній-членів, серед яких такі всесвітньо відомі гіганти як General Electric, Caterpillar, Shell, Pfizer, Microsoft, Intel, Dow. Inc, Rockwell Automation, Steel Manufacturers Association, PepsiCo та багато інших.

Запланований захід має мету розпочати стадію активної взаємодії промисловців двох країн для забезпечення функціонування виробничого сектору України під час війни та якомога швидшого відновлення його потенціалу з використанням найновіших технологій та із залученням американського промислового капіталу.

Під час конференції було зроблено огляд поточної ситуації в Україні, потреби в реконструкції, шляхи створення сприятливого для інвестицій бізнес-середовища, діджиталізація, розвиток технічної освіти та людських ресурсів для забезпечення нової індустріалізації України.